Linkzoekertjes
Image default
Onderwijs

Volg een cursus online marketing

In het huidige digitale tijdperk gebeurt veel online, heel veel zelfs. Bedrijven kunnen zich niet permitteren om op dat gebied achter te blijven omdat ze dit klanten kost en daarmee ook omzet. Daarom is het zinvol voor ze om online marketing medewerkers in huis te hebben. Om een goede medewerker te worden op dit gebied volg je het beste eerst een cursus online marketing.

Cursus online marketing bij Fabius

Deze cursus kun je volgen bij Fabius. De cursus is op MBO-niveau en je hebt er geen speciale vooropleiding voor nodig om deze te volgen. De cursus bestaat uit 15 lessen van 3 uur en duurt 4 maanden in totaal. Per week volg je een ochtend of een avond les. De cursus wordt op 6 locaties in het land gegeven dus kijk altijd eerst even of er ook eentje bij jou in de buurt is. Naast de klassikale lessen maak je thuis opdrachten. Hoeveel tijd je hiervoor nodig hebt verschilt per persoon. Niet iedereen leert immers even snel en heeft dezelfde ervaring. Gemiddeld is dit twee dagdelen per week.

Inhoud van de cursus online marketing

Binnen de cursus komen verschillende onderwerpen aan bod. Dit zijn onderwerpen die binnen de volgende categorieën te scharen zijn: marketing, online marketing, effectieve websites, social media, zoekmachine marketing, mobile marketing en content. Wat deze onderwerpen precies inhouden lees je het beste even door op de website van Fabius.

Win altijd eerst informatie in

Vind je het moeilijk om zelf te bepalen of deze opleiding voor jou geschikt is? Dan kun je eerst contact opnemen met de opleider. Vraag een brochure aan of laat je de nodige informatie vertellen waarna je alsnog kunt besluiten om de cursus te volgen. Inschrijven doe je snel en eenvoudig online op een door jou gewenste locatie.

Voor meer info :