Linkzoekertjes
Image default
Woning en Tuin

Deze experten maken de mooiste overkapping voor uw auto

Bent u het beu om elke ochtend de bladeren en vogeluitwerpselen van uw auto te moeten halen, en haat u die halve hartaanvallen die u krijgt bij elke hagelbui? Een overkapping voor uw auto laten plaatsen is in dit geval de oplossing voor uw problemen, en Adema Stiens een uitstekende partij om dit doel te helpen bereiken. Zij zijn namelijk dé expert in het plaatsen van Skiatsu Carports, de meest stijlvolle en sierlijke aller overkappingen.

Wie of wat is Skiatsu?

Een overkapping van Skiatsu beschermt uw auto tegen weer en wind, maar doet dit in stijl. Ze wordt geplaatst op twee staanders (soms zelfs op slechts één) en ziet er licht en transparant uit, maar schijn bedriegt. Door het gebruik van lichte maar stevige materialen als polycarbonaat en de manier waarop de caport geplaatst wordt, ontstaat er een stevige constructie die ook nog eens mooier is om naar te kijken dan de typisch houten overkappingen die u doorheen België over auto’s ziet hangen. Een Skiatsu Carport is in feite een overkapping gestoeld op de Japanse school: alle onnodige ballast wegstrippen tot je overblijft met de essentie van wat iets moet zijn, en het vervolgens op een mooie manier presenteren.

Ga in zee met deze experten

Adema Stiens introduceerde deze nieuwe stijl eerder al in Nederland, en nu volgt ook België. Op de meest klantvriendelijke manier mogelijk zorgen zij ervoor dat binnen de kortste keren een stijlvolle Skiatsu-overkapping uw auto beschermd. Of auto’s, want Adema Stiens plaats moeiteloos overkappingen voor twee of zelfs meer wagens. En ook wanneer u specifieke eisen hebt wat betreft de plaatsing zelf, luistert Adema Stiens graag naar uw wensen. Door een rechtstreekse samenwerking met Skiatsu kunnen ze trouwens ook een gunstigere prijs aanbieden dan normaal gesproken het geval zou zijn, wat uiteraard ook een troef is. Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Breng een bezoekje aan hun website of contacteer hen telefonisch of via e-mail.

https://www.skiatsu.be/