Linkzoekertjes
Image default
Aanbiedingen

Een luchtbehandelingssysteem en meer van een echte specialist

In een horecazaak heeft u te maken met vele verantwoordelijkheden. Het drinken en de voeding die u serveert moeten uiteraard voldoen aan de standaarden van gezondheidsinspecties. Uw klanten zijn tenslotte koning. Maar om ervoor te zorgen dat ook de lucht die zij inademen in uw zaak helemaal in orde is, is het misschien wel aangewezen om een luchtbehandelingssysteem te installeren. Dit zorgt ervoor dat de verhouding tussen verschillende stoffen in de atmosfeer in balans blijft en slechte bestanddelen eruit gefilterd worden. Valor Services is hiervoor dé specialist die u moet contacteren. Dit ervaren bedrijf streeft naar een optimale veiligheid en gezondheid voor zowel het personeel als de klanten. Een luchtbehandelingssysteem is een van de vele middelen die zij hiervoor aanbieden.

Een grondige reiniging van de afzuigsystemen

Om de veiligheid en gezondheid van uw personeel te garanderen, is een regelmatige reiniging van de afzuigsystemen noodzakelijk in de horeca. Misschien maakt u zelf de dampkappen geregeld schoon. Toch mist u hierbij mogelijk de moeilijk te bereiken hoeken en oppervlakken. Nalatigheid op dit vlak kan ervoor zorgen dat vetresten zich ophopen in de luchtkanalen wat een reëel brandgevaar creëert. Een grondige reiniging van uw afzuigsystemen in uw horeca is iets wat Valor Services vakkundig uitvoert. Zo kunt u weer gerust aan het werk in een veilige en gezonde omgeving.

Laat hen weten wat u nodig hebt

Lijkt een luchtbehandelingssysteem de ideale oplossing voor een probleem in uw zaak? Of zou u graag beroep willen doen op een grondige reiniging van de afzuigsystemen in uw horeca? Neem dan in beide gevallen contact op met de specialisten van Valor Services! Zij zorgen ervoor dat uw zaak helemaal in orde is op vlak van hygiëne, brandveiligheid en gezondheid. Ontdek alle diensten en producten die zij aanbieden en creëer de ultieme locatie voor zowel werknemer als klant.

Gerelateerde artikelen

De juiste bronpomp kopen is belangrijk

Laat het behandelen van uw autoverzekeringen over aan een specialist uit Aalter

Babyvoetjes zijn zeer kwetsbaar!