Linkzoekertjes
Image default
Alarmsysteem

Een veilig gevoel dankzij dit camera-installatiebedrijf

Voelt u zich de laatste tijd onveilig en denkt u eraan om camerabewaking te laten installeren? Dat is een goede beslissing. U maakt het in de eerste plaats moeilijker voor inbrekers of andere indringers om binnen te geraken. Ten tweede kunt u de beelden achteraf ook terug bekijken mocht het nodig zijn. ASEQ, een camera-installatiebedrijf gevestigd in Wilrijk, installeert camera’s in huizen, maar ook bij bedrijven. Ze zijn al sinds 1992 actief en leveren echte kwaliteit af, ongeacht de oplossing die u nodig heeft.

Kies voor een alarmsysteem voor extra veiligheid

Een camera-installatie een goed idee, indien u zich veiliger wilt voelen, op uw privédomein of op het werk. Maar er zijn ook nog tal van andere oplossingen die dit camera-installatiebedrijf aanbiedt. Zo kunt u naast camera’s ook nog een alarmsysteem laten plaatsen. In dit geval gaat er een alarm af wanneer er iemand probeert in te breken en wordt u meteen op de hoogte gesteld, zelfs wanneer u niet thuis bent.

Uw bedrijfsdomein beveiligen

Zijn er op uw bedrijfsdomein bepaalde zones die niet voor iedereen toegankelijk zijn? Dan wilt u natuurlijk ook niet dat iedereen hier te pas en te onpas kan binnenwandelen. In dat geval is het handig om een toegangscontrolesysteem te laten installeren door deze firma. Ze bieden verschillende mogelijkheden aan, zoals een systeem met pasjes, met een code of met een irisscan. Op deze manier kunnen enkel de mensen die u wilt het domein betreden.

Bescherm uzelf en uw dierbaren zo goed mogelijk

Wilt u zichzelf en uw familie of collega’s zo goed mogelijk beschermen? Aarzel dan niet om dit camera-installatiebedrijf in te schakelen. Zo beschikken over tal van mogelijkheden om uw domein zo goed mogelijk te beveiligen en hebben per categorie ook nog eens tal van producten. Er is dus ongetwijfeld een oplossing die volledig op maat van uw wensen is. Indien u met vragen zit kunt u altijd contact met hen opnemen voor meer informatie.

https://www.aseq.be/nl/inbraakbeveiliging