Linkzoekertjes
Image default
Groothandel

Eenvoudig houtpellets kopen voor uw eigen houtkachel

Beschikt u thuis over een houtkachel en wilt u er zeker van zijn dat u altijd genoeg brandstof heeft? Dan koopt u het best de biobrandstof van Gedizo. Bij dit bedrijf kunt u houtpellets kopen, wat een stuk voordeliger is dan gas. De houtpellets die u bij dit bedrijf kunt kopen, bestaan uit samengeperst, schoon afvalhout, wat het stoken ook nog eens zeer milieuvriendelijk en duurzaam maakt. Deze houtpellets bestaan uit 100% natuurlijk hout en zorgen voor constante warmte. U kunt de houtpellets kopen in een big-bag of u slaat deze op in uw eigen silo.

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel uw houtpallets online

Wanneer u houtpellets koopt bij Gedizo, maakt u het uzelf eenvoudig. Uw houtpellets worden door dit bedrijf namelijk bij uw thuis bezorgd. Op deze manier heeft u altijd genoeg houtpellets en kunt u de koude periodes doorkomen met genoeg brandstof. Het kopen van de houtpellets doet u eenvoudig op de website van Gedizo. Mocht u geen internet tot uw beschikking hebben, dan kunt u ook altijd telefonisch contact met hen opnemen. De medewerkers van deze specialist staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Bij Gedizo ervaart u een snelle levering en goede kwaliteit. Kom de koude maanden door en denk ook nog eens aan het milieu!

Meer dan alleen houtpallets bij deze specialist

Gedizo heeft een grote groei doorgemaakt, waardoor zij meer kunnen leveren dan houtpallets alleen. U kunt hier ook terecht voor hoogwaardige diervoeders. Het is begonnen met het verpakken en leveren van snijmais in de jaren 90. Dit exporteren zij onder andere naar landen als Frankrijk, Duitsland, Zweden en Denemarken. Tegenwoordig kunt u bij dit bedrijf ook houtpellets, perspulp, bierborstel en een mengsel van ruwvoer kopen. Alles wordt verpakt in een luchtdichte verpakking, waarbij de constante hoge kwaliteit heel belangrijk is.

https://gedizo.nl/