Linkzoekertjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Persoonlijke begeleiding in uw loopbaan door coaching in Zeeland

Met het coaching programma van HR Consultancy uit Zeeland kunt u rekenen op professionele en persoonlijke loopbaanbegeleiding. Tijdens dit programma krijgt u persoonlijke coaching sessies van een professionele loopbaan coach. Naast loopbaantrainingen kunt u ook bij deze coach terecht met uw verhalen of problemen op werkgebied. Zowel werknemer als werkgever kunnen op deze coach rekenen. Ook als er problemen zijn op besturingsniveau kan een coach voor oplossingen zorgen.

Een coaching programma dat op uw doelen wordt afgestemd

Met het coaching programma in Zeeland kunt u uw eigen doelen bepalen. Zo kunt u als werknemer focussen op persoonlijke groei of als werkgever meedenken over doelen voor uw werknemers die hun persoonlijke groei stimuleren en in lijn zijn met uw bedrijfsdoelen. Vervolgens wordt er een programma op maat aangeboden met als eindresultaat het behalen van deze doelen. Doordat u van tevoren de doelen opstelt, werkt een coaching programma heel doelgericht en efficiënt. Zo weet u waar u naar toe werkt en of u daadwerkelijk vooruitgang boekt.

Betrouwbare coaching en begeleiding

HR Consultancy biedt een coaching programma aan in de regio Zeeland waarbij er sprake is van een persoonlijke aanpak. Deelnemers worden gecoacht tijdens persoonlijke gesprekken. Hierbij staat de privacy voorop, dus u kunt als werkgever of werknemer alles aan de coach kwijt. Door de persoonlijke aanpak tijdens het programma kan er per persoon een aangepast coaching programma worden gegeven. Het is maar net waar u behoefte aan heeft.

Verschillende coaching technieken

Uit onderzoek is er gebleken dat er een aantal succesvolle coaching technieken bestaan. Welke techniek het beste werkt, hangt van de persoon af. Een professionele coach kent deze technieken als geen ander, waardoor u zeker weet dat u een programma krijgt aangeboden dat op uw behoeftes aansluit. Als het programma ten einde is, meestal na zo’n zes maanden, kunt u zelf verder met uw persoonlijke ontwikkelingsplan. Of de resultaten kunnen aan uw bedrijf worden doorgegeven zodat de begeleiding intern verder kan gaan.

http://www.hr-consultancy.nl/