Linkzoekertjes
Image default
Cadeau

Eigen geslepen diamant: een asdiamant

Wilt u graag de as verwerken van uw dierbare door een asdiamant te maken? Bij Soul Gem in Antwerpen kan dit eenvoudig. Zij helpen u graag aan een prachtig souvenir dat u de rest van uw leven bij zich kan dragen. Door het element Boron in het juweel krijgt de diamant een blauwe kleur. De intensiteit van de kleur zal afhangen van de precieze hoeveelheid. U mag erop rekenen dat zij hun diamanten lsijpen op professionele wijze in de door u gewenste vorm volgens de regels. Laat vandaag nog de as van uw geliefde verwerken in een diamant of edelsteen en Soul Gem maakt hiervan een uniek stuk.

Een diamant volledig naar uw wens en behoeften

Wilt u graag uw overledene herdenken? Dan kan u vertrouwen op Soul Gem, zij helpen u namelijk aan het beste en mooiste juweel. De diamant die door hen geslepen wordt, kan natuurlijk wel onzuiverheden bevatten. Daar hebben zij natuurlijk geen grip op en dat is net het mooiste van een edelsteen; alle edelstenen zijn altijd anders en daarom helemaal uniek. Wilt u graag de as van een overledene laten persen en verwerken in een diamant? Dat kan eenvoudig bij hen. Zij maken namelijk een prachtige asdiamant voor u, volledig naar uw wens en behoeften. Vertrouw op hen voor het laten maken van een prachtig juweel of voorwerp, want zij hebben hier ook de expertise en kennis over. Daarnaast mag u rekenen op een voortreffelijke service, want zij staan u steeds vriendelijk te woord. Verplaats al uw mooie herinneringen naar een mooie diamant en verbindt u voor altijd met uw geliefde of dierbare.

Kies voor hun expertise

Als u graag uw dierbare wilt blijven herinneren dan bent u op de website van soulgem.be op de juiste plek. Op hun website vindt u namelijk al heel wat informatie over hoe zij te werk gaan. Daarna, als u geïnteresseerd bent in het laten maken van een asdiamant, kan u hun contactgegevens raadplegen. Zij staan u graag te woord met al uw vragen.