Linkzoekertjes
Image default
Dienstverlening

Het gebruik van CleanJack en andere trends binnen de schoonmaakbranche

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, is de schoonmaakbranche wel degelijk een branche waarin voortdurend trends en ontwikkelingen gaande zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan het desinfecteren met ultraviolet-C technologie, wat voornamelijk binnen ziekenhuizen wordt ingezet. En wat dacht u van robots die het vloeronderhoud voor hun rekening nemen? Daarnaast heeft ook de ontwikkeling van software voor schoonmaakbedrijven een vlucht genomen. Vooral het programma CleanJack wordt door steeds meer ondernemers gebruikt.

Software is voor iedere onderneming van toegevoegde waarde

Wanneer we het over praktische ontwikkelingen hebben, is het nut daarvan nogal eens afhankelijk van de omvang van en het type opdrachten dat een schoonmaakbedrijf uitvoert. Wanneer u voornamelijk kleinere kantoren schoonmaakt, heeft een robotstofzuiger doorgaans beperkte toegevoegde waarde. Deze investering levert immers pas écht iets op wanneer u grote vloeroppervlakken onder handen moet nemen. Software voor schoonmaakbedrijven is daarentegen voor iedere ondernemer van toegevoegde waarde.

Voor ondernemingen van iedere omvang

Of u nu een handjevol medewerkers in dienst hebt of aan het roer staat van een grote onderneming; een correcte administratie is te allen tijde van belang voor het succes van een bedrijf. Eigenlijk mogen CleanJack en andere software voor schoonmaakbedrijven daarom geen echte trend worden genoemd. Die term klinkt immers alsof deze over een tijdje weleens over zou kunnen waaien. Dat is echter geenszins het geval. CleanJack past u toe voor tijds- en aanwezigheidsregistratie. Meer informatie hierover leest u op de website van deze professional.

Contacteer deze softwarespecialist

Het vastleggen van operationele processen en ondersteuning bij planning en boekhouding leveren u als ondernemer veel op. Softwareprogramma’s zoals CleanJack schaft u het best aan bij het in Deerlijk gevestigde M.I.D. Software Engineering. Dit bedrijf mag zich al jarenlang specialist op dit gebied noemen. Het bedrijf werd in 1992 opgericht en is sterk door de krachtenbundeling van boekhouders en engineers. Een gouden combinatie die ook u geen windeieren zal leggen.

https://www.mid-se.be/cleanjack