Linkzoekertjes
Image default
Aanbiedingen

Hier kunt u goede horecamaterialen kopen voor uw frituur of restaurant

Wilt u een nieuwe horecazaak opstarten of gaat u uw bestaande zaak uitbreiden? Dan bent u natuurlijk op zoek naar keukenapparatuur waar u op kunt vertrouwen. Deze apparaten spelen namelijk een essentiële rol in uw bedrijf. Als u de benodigde horecamaterialen gaat kopen, kunt u hiervoor terecht bij NYS Machinery Equipment. U vindt deze groothandel in Aartselaar, een eindje ten zuiden van Antwerpen. Bij dit bedrijf kunt u de horecamaterialen kopen die u nodig heeft, of u nu een groot restaurant runt of een kleinschalige frituur. Het team van dit bedrijf heeft vakmanschap en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Een vertrouwd adres voor al uw horecamateriaal

Dit bedrijf viert in 2021 al zijn 50e verjaardag. NYS Machinery Equipment is een echt familiebedrijf, dat inmiddels in handen is van de derde generatie. Tijdens zijn lange bestaan heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd in de horecawereld. U kunt hier niet alleen horecamaterialen kopen die worden ingezet bij de bereiding van voedsel, zoals bijvoorbeeld friteuses of combisteamers, maar ook andere onmisbare apparatuur voor in uw keuken. Zo kunt u hier uw spoeltafel en vaatwasser aanschaffen, net als allerlei professionele apparatuur op het gebied van koeling.

Vraag advies bij deze specialist

Moet u veel horecamaterialen in één keer kopen en kunt u wel wat advies gebruiken van een expert op dit gebied? Neem dan contact op met deze groothandel in de buurt van Antwerpen voor een vrijblijvend gesprek. U kunt dan eventueel ook de mogelijkheid verkennen om inox maatwerk te laten maken voor uw horecazaak. Alles wat u nodig heeft in uw keuken, van werktafels tot aan ovens en grills, wordt dan voor u op maat gemaakt. U zult een keuken hebben die praktisch is in het gebruik en er ook nog eens netjes uitziet. Als u horecamateriaal heeft aangeschaft bij deze groothandel, kunt u hen contacteren als er reparaties nodig zijn.