Linkzoekertjes
Image default
Industrie

Voor een controle van uw gelaatsmasker kunt u terecht bij deze expert

Bent u werkzaam bij de brandweer, het leger, in de civiele bescherming, farmaceutische industrie, chemie of andere plekken waar u nog weleens met gevaarlijke stoffen en/of chemicaliën te maken krijgt? Dan is het belangrijk dat u uzelf en uw collega’s op de juiste manier kunt beschermen. Het gebruiken van een volgelaatsmasker is in sommige situaties verplicht. Deze expert op dit gebied, Volgelaatsmasker.be uit Hoboken, helpt u graag om uw apparatuur te controleren en te reinigen. Op deze pagina leest u wat u van een controle van een gelaatsmasker kunt verwachten en wat u kunt doen om de hygiëne met betrekking tot het volgelaatsmasker te bevorderen.

Wat kunt u van een controle voor een gelaatsmasker verwachten?

Wilt u graag een controle van uw gelaatsmasker laten uitvoeren door een ervaren en betrouwbare expert op dit gebied? Dan kunt u het team van Volgelaatsmasker.be uit Hoboken gerust inschakelen om de controle aan het gelaatsmasker uit te laten voeren. Tijdens de controle op het gelaatsmasker wordt er getest of het masker nog veilig genoeg is en wordt het masker ook gereinigd om de hygiëne te behouden. Mocht er iets aan het volgelaatsmasker mankeren, kan de expert dit direct voor u herstellen. Heeft u een herkeuring voor een aantal gelaatsmaskers nodig? Dan ontvangt u een rapportage van de keuring en een bijbehorend certificaat.

Wat kunt u doen om de hygiëne van een volgelaatsmasker te bevorderen?

Naast de veiligheid staat hygiëne tijdens een controle voor een gelaatsmasker ook centraal. Wanneer u het masker gebruikt, dient het na ieder gebruiksmoment grondig schoongemaakt te worden. Dit komt doordat bacteriën zich aan de binnenkant van het masker kunnen ophopen. Gebruikt u het masker niet, maar wilt u de kwaliteit toch behouden? Dan dient u het masker eens per jaar te reinigen en te testen. Wanneer u dit doet houdt u zich aan de regels en kunt u de hygiëne blijven waarborgen.

https://www.volgelaatsmasker.be/