Linkzoekertjes
Image default
Dienstverlening

Je woning beter op de markt brengen met deze vastgoedstylist

Wanneer je je woning op de markt brengt ter verkoop, hoop je natuurlijk dat dit snel kan gebeuren. Het liefst wil je veel geïnteresseerden aantrekken en deze rondleiden in het huis. Toch kan het geregeld gebeuren dat een leegstaande woning maar weinig tot de verbeelding spreekt. Sommigen kunnen maar moeilijk inbeelden hoe ze de lege kamers gevuld krijgen met het gewenste meubilair of zien de vele mogelijkheden niet echt voor zich. Om deze mensen een ondersteuning te bieden, kun je beroep doen op een vastgoedstylist van IntraStijl. Deze specialist kan namelijk even langskomen om te bekijken welke ruimtes je kunt inkleden op een manier dat ze veel aantrekkelijker oogt. Je moet tenslotte weten dat %75 van de potentiële kopers niet verder kijkt dan de bestaande inrichting van een huis of appartement.

Richt de lege ruimtes makkelijk en tijdelijk in

Je hebt wellicht geen zin om speciaal meubilair te kopen zodat je je woning aantrekkelijker maakt voor eventuele kopers. Daarom dat de vastgoedstylist van IntraStijl je kan voorzien van meerdere mogelijkheden om dit op een voordelige manier te realiseren. Allereerst kun je simpelweg vragen naar advies van deze ervaren specialist. Samen overlopen jullie de verschillende leefruimtes en op het einde ontvang je een verslag met daarin vele tips om mee aan de slag te gaan. Wanneer je iets meer uit handen wenst te nemen, kun je ook de vastgoedstylist zelf aan de slag laten gaan. Aan de hand van kartonnen of echte meubelen die IntraStijl ter verhuur beschikbaar heeft, kunnen een aantal kamers een sfeervolle inkleding krijgen en vervolgens een beduidend betere indruk nalaten op geïnteresseerden.

Maak vandaag nog een afspraak

Ben jij geïnteresseerd in de diensten van de vastgoedstylist van IntraStijl? Neem dan vandaag nog contact op met dit bedrijf en maak een afspraak met deze deskundige medewerker. Zo kunnen jullie samen aan de slag met het verbeteren van de indruk van je leegstaande woning en vervolgens een vlot verkoopproces tegemoet gaan!

https://www.intrastijl.be/