Linkzoekertjes
Image default
Relatie

Online dating voor 50-plussers

Voor 50-plussers heeft online dating vaak heel wat voeten in de aarde. Zij zijn vaak niet even handig met sites. Als het dan wel lukt om op zo’n site aan te melden en op zoek te gaan, komen ze vaak alleen jonge mensen tegen. Dat matcht natuurlijk niet helemaal. Gelukkig is er een online datingsite in België voor 50-plussers: 50 Plus Match. Op deze site vind je enkel matches in dezelfde leeftijdscategorie. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om iemand met dezelfde interesses te vinden die ook qua leeftijd binnen uw ideaalplaatje past.

Gratis inschrijven bij een online datingsite voor 50-plussers

Bij 50 Plus Match hoef je niet te betalen voor je inschrijving. Je kunt het dus geheel vrijblijvend uitproberen en zit niet meteen ergens aan vast. Nadat je jezelf inschrijft, wordt jouw profiel handmatig gecontroleerd. Dat is wel zo veilig. Kom je door deze controle heen, wat vrijwel altijd het geval is? Dan kun je profielen van anderen bekijken en hen berichten sturen. Om persoonlijke berichten te kunnen sturen, heb je wel een volledig lidmaatschap nodig. Bovendien heb je met zo’n betaald lidmaatschap ook de beschikking over andere functies. Zo kun je zien wie jouw profiel heeft bekeken en onbeperkt gebruikmaken van functies die voor onbetaalde accounts gelimiteerd zijn. Met een volledig lidmaatschap haal je dus alles uit de site wat erin zit.

Maak een profiel aan

Wil je de eerste stap zetten naar online dating? Maak dan een profiel aan bij 50 Plus Match. Je bepaalt zelf hoeveel informatie je invult, maar hoe meer je deelt, hoe groter de kans op een goede match. Bevalt online dating jou wel en wil je er meer uit halen? Kies dan voor een betaald lidmaatschap. Dit kun je voor een maand doen, maar er zijn ook lidmaatschappen voor een periode van drie of zes maanden. Hoe meer maanden je kiest, hoe voordeliger de prijs per maand is. Maar wat voor jou de voordeligste optie is, hangt natuurlijk af van hoe snel jij jouw ideale match vindt.

https://www.50plusmatch.be/