Linkzoekertjes
Image default
Aanbiedingen

Ontdek deze expert in de totaalinrichting van uw winkel

Wilt u graag uw winkel, kapperszaak of optiek volledig opnieuw inrichten? Of bent u van plan uw eigen winkel op te starten maar zoekt u nog een bedrijf voor de totaalinrichting? Dan is LVH Shopdesign uit Zwevegem, nabij Kortrijk, dé partner voor u. Zij zijn al meer dan 30 jaar actief en is een specialist wat betreft de totaalinrichting van uw winkel. Hun oprichter had bovendien al 12 jaar ervaring voor hij het bedrijf oprichtte. Kies voor hen en u bent zeker van topkwaliteit!

Laat alles aan hun over

Wilt u graag uw winkel in West-Vlaanderen of elders in België door hen laten inrichten? Dan kan u gewoon alles aan hen overlaten. Als specialist in de totaalinrichting van uw winkel of zaak, doen ze praktisch alles. Als klant loopt u samen met hen een proces van zeven stappen door. Dat proces begint met een plaatsbezoek en het bespreken van ideeën. Tijdens dit bezoek bestuderen ze de locatie grondig om zo een goed zicht te krijgen op de situatie. Ze nemen foto’s, voeren metingen uit en bepalen allerlei zaken als de vloeren en (bouw)technische gegevens. Vervolgens creëren ze een voorontwerp met grondplan, 3D-beelden en een prijsraming. Zo krijgt u als klant een perfect zicht op uw project. Bij akkoord, gaan ze over tot het maken van een finaal ontwerp. Alle aanpassingen worden doorgevoerd. Zodra het finale ontwerp klaar is, maken ze samen met de klant een werkschema. Nadien kan de productiefase beginnen. Al het materiaal wordt in hun eigen ateliers gebouwd door vakmannen en ook de plaatsing gebeurt door experts. U kan er overigens van op aan dat de werken klaar zullen zijn zoals in de planning was afgesproken!

Focus op de opening van uw zaak

Door te kiezen voor LVH Shopdesign uit Zwevegem, dicht bij Kortrijk, hoeft u zich niet bezig te houden met de totaalinrichting van uw winkel of zaak. Daardoor kan u zich volledig focussen op wat voor u op die moment belangrijk is: de opening van uw zaak.

https://www.lvhshopdesign.be/