Linkzoekertjes
Image default
Particuliere dienstverlening

Advies op maat bij deze deskundige opticien uit Antwerpen

Ben je in Antwerpen wel eens bij het Museum aan de Stroom of het Red Star Line Museum geweest? Dan ben je Eyeland vast ook voorbij gelopen. Deze brillenwinkel en opticien in Antwerpen heeft het zichzelf als doel gesteld om iedere klant van het beste advies te voorzien en dat doen ze voor iedereen apart. Je krijgt dus echt maatwerk, gebaseerd op een uitgebreide oogmeting uitgevoerd met de beste apparatuur. Blijkt daaruit dat je ogen direct hulp nodig hebben, dan ga je niet zonder bril de deur uit. Bij deze opticien gevestigd op het Eilandje in Antwerpen ben je in de beste handen.

De oogmeting

Het eerste wat je doet als je met deze opticien in Antwerpen verder wilt gaan, is het maken van een afspraak. En dat doe je gemakkelijk online en in je eigen tijd. Vervolgens krijg je een oogmeting en dan wordt alles bekeken. Welke soort ogen heb je, wat is de vorm, welke sterkte heb je nodig en hoe gezond zijn ze? Aan de hand daarvan kun je een bril of contactlenzen uitkiezen. Vooral bij contactlenzen is het belangrijk dat je een soort lenzen en een vloeistof koopt die je ogen kunnen verdragen. Bij deze opticien in Antwerpen worden je ogen volledig onderzocht, zodat je deze keuze perfect kunt afstemmen op jouw unieke situatie.

Een groot aanbod brillen en lenzen

Wat je ook kiest, bij Eyeland vind je een groot assortiment aan brillen en lenzen. Samen met je opticien kies je dan de beste uit. De beste lenzen kies je naar aanleiding van je oogmeting. Je nieuwe bril zoek je uit omdat deze je goed staat. Er is dan voldoende keuze, uit allerlei bekende merken, uit merken die in opkomst zijn en uiteraard zijn er ook budgetopties. Er is voor iedereen een oplossing. En wil je de uitgaven terugvragen bij het Ziekenfonds, dan zal deze opticien uit Antwerpen je daar alle nodige documenten voor aanleveren.

https://www.eyeland.be/nl