Linkzoekertjes
Image default
Verbouwen

Schuiframen kopen

Duurzame schoonheid hoeft zich niet te beperken tot het interieur van je huis. Soms wil je ook de buitenwereld binnenlaten om ruimte en eenheid met de omgeving te krijgen. Met het schuifraamsysteem van Reynaers Aluminium tover je je leefruimte in een handomdraai om tot een overdekt terras of tuinuitbreiding. Met Reynaers Aluminium kunt u ook volop genieten van de schoonheid van uw woning. Onze aluminium profielen combineren slanke tot ultradunne designs met grote sterkte: zo maken ze meteen grote glasvlakken mogelijk. Zo kunt u optimaal genieten van de omgeving en het uitzicht op de tuin.

Aan de hand van deze handige keuzetabel kunt u alvast het gewenste isolatieniveau kiezen. Wilt u renoveren, een lage-energiewoning of een passiefgebouw? Ons Aluminium biedt geschikte systemen voor alle soorten huishoudens.

Afhankelijk van uw wensen en de bouwkundige eisen van uw woning kunt u kiezen voor enkelspoor, dubbelspoor en driespoor. Hoe meer banen, hoe groter de mogelijkheid om de vleugels te bewegen.

 

Zoals de naam al doet vermoeden, is een monorail een schuifraam met slechts één spoor. Het enkelsporige schuifraam is samengesteld uit een vast glasdeel en een open raamkozijn dat als schuifraam wordt gebruikt. In vergelijking met de tweesporige en driesporige systemen bevat het vaste deel meer glas en minder contour, waardoor het er stijlvoller en eenvoudiger uitziet.

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0007-schuiframen-kopen.html Schuiframen kopen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/