Linkzoekertjes
Image default
Hobby en vrije tijd

Waar boek ik best mijn ballonvaart?

Veel mensen vragen zich af waar boek ik best mijn ballonvaart? Wat is het verschil tussen de verschillende luchtballonvaart firma’s? Kan ik een ballonvlucht ook privé boeken? Welke regio is de mooiste om over te varen? Zelf heb ik een ballonvlucht geboekt als verassing voor mijn vriendin, een fantastisch ervaring waar ik heel wat opzoeking In dit Blogbericht leggen we je uit wat de verschillende opties zijn.

 

Ballonvaarten privé of in groep

Als je ballonvaarten zegt kan je dit zowel privé doen als in een groep met nog andere mensen. Persoonlijk vind ik weinig meerwaarde om een ballonvaart privé te doen. In deze periode van corona hebben mensen schrik om dit met andere mensen samen te doen. Tijdens een ballonvlucht heb je voldoende ruimte in de mand, dus zeker niet om schrik van te hebben . Uiteraard kan je ook privé boeken in grotere groepen, maar dan betaal je gewoon de prijs per persoon. Zelf heb ik een ballonvaart geboekt bij C-Air ballonvaart Vlaanderen een zeer professionele firma met zeer goede begeleiding.

 

Ballonvaart Sint-Niklaas

Zelf ben ik opgestegen vanop de grote markt in Sint-Niklaas, een prachtige locatie waar ballonvaarten kunnen starten. Voor het vertrek hebben we een uitgebreide briefing gekregen. We zijn vervolgens doorgestegen naar een hoogte van 1000 meter. We hadden een prachtig uitzicht over Sint-Niklaas. Ik ben zelf een Sint-Niklazenaar, dus een ballonvaart Sint-Niklaas was een must-do.

 

Ballonvlucht 1 uur plezier

De ballonvlucht op zich duurde 1 uur, na de vlucht dronken we ook nog een glaasje champagne en een uniek balloncertificaat op het landingsterrein. Ikzelf had hoogtevrees dus in het begin van de vlucht vertrok ik toch met een klein hartje, maar eens we boven het Oost-Vlaamse landschap aan het zweven waren was de schrik weg.

Wil je zelf ook eens de beleving van een ballonvlucht meemaken? Wij waren zeer enthousiast, dus neem contact op met C-Air ballonvluchten de specialist in ballonvaren.

 

https://www.ballonvaart-antwerpen.be