Linkzoekertjes
Image default
Woning en Tuin

Waar u op moet letten bij het zoeken naar een betrouwbare boomchirurg

Helaas zijn niet alle boomchirurgen even betrouwbaar. Ongeveer 2% van de boomchirurgen die in te huren zijn zijn niet betrouwbaar. Dat houdt in dat 98% van de boomchirurgen wel betrouwbaar is en u die boomchirurgen met een gerust hart in kunt huren. Om te voorkomen dat u met een onbetrouwbare boomchirurg in aanraking komt en om ervoor te zorgen dat u niet in vervelende situaties verzeilt raakt hebben wij deze pagina geschreven. Hier op deze pagina geven wij u tips, adviezen en informatie over het vraagstuk op welke manier u een betrouwbare boomchirurg het beste kunt zoeken en waar u snel en eenvoudig in contact kunt komen met een betrouwbare boomchirurg.

Online heeft u de meeste kans op het vinden van een betrouwbare boomchirurg

Vrijwel alle boomchirurgen in Nederland zijn op het internet te vinden. Zo hebben de meeste boomchirurgen een website, zijn zij aangesloten bij review websites en maakt een groot gedeelte van de boomchirurgen gebruik van vergelijkingssites waarop zij hun diensten aanbieden. Kortom, online is de kans het meest groot dat u een boomchirurg vindt. Om terug te komen op de titel van dit stuk, namelijk waar u op moet letten bij het zoeken naar een betrouwbare boomchirurg dan zijn er verschillende zaken waar u op kunt letten. Zo is het belangrijk dat een boomchirurg goede recensies heeft. Veel opdrachtgevers die tegenwoordig een boomchirurg inhuren schrijven na het uitvoeren van de dienst een review over de boomchirurg. Die reviews komen u weer ten goede. Aan de hand van de reviews is namelijk goed af te lezen of een boomchirurg zijn afspraken is nagekomen en of de dienst naar alle tevredenheid is uitgevoerd.

Een slechte review betekent niet dat een boomchirurg niet betrouwbaar is

Wij willen graag benadrukken dat wanneer een boomchirurg een slechte review heeft ontvangen dit niet meteen hoeft te betekenen dat een boomchirurg niet betrouwbaar is. Zeker wanneer er tegenover die slechte review een goede review staat. Het kan immers gebeuren dat de verwachting van een klant voorafgaand aan de dienst niet strookt met het resultaat na de geleverde dienst. Dat kan allerlei redenen hebben en is niet altijd (in zijn geheel) op de boomchirurg af te schuiven.

Een betrouwbare boomchirurg zal altijd transparant zijn

Een belangrijk kenmerk van een betrouwbare boomchirurg is dat deze altijd transparant zal zijn. Voor ons houdt dat in dat wanneer u contact heeft met een boomchirurg de mails duidelijk beantwoord worden, u per telefoon netjes te woord gestaan wordt en dat wanneer u een prijsopgaaf of een offerte van een boomchirurg ontvangt deze altijd gespecificeerd is.

Een betrouwbare boomchirurg is soms aangesloten bij een keurmerk

Sommige boomchirurgen hebben zich verenigd en aangesloten bij een keurmerk. Zo’n keurmerk kan een extra graadmeter zijn om te bepalen of een boomchirurg betrouwbaar en professioneel is. We leggen de nadruk op het woord “kan” omdat een keurmerk nooit een garantie kan geven op de betrouwbaarheid van een boomchirurg. Wat zij wel doen is het regelmatig toetsen van boomchirurgen om te bepalen of zij zich aan de regels houden en of zij nog steeds aan de kwaliteitseisen voldoen die het keurmerk voorschrift.

Voor meer info : https://www.vergelijkhoveniers.nl