Linkzoekertjes
Image default
Telefonie

Waarom een telefoonhoesje een goede koop is

Toen ik net mijn nieuwe telefoon had gekocht, gebeurde het onmogelijke. Ik liet mijn telefoon per ongeluk vallen en de behuizing van het toestel zat onder de krassen. Ik baalde ontzettend en had geluk dat ik mijn telefoon all-risk verzekerd had, maar ik moest hierdoor wel een forse eigen bijdrage betalen. Balen! Als het één ding is dat ik hiervan heb geleerd, is dat mijn telefoon altijd beschermd moet zijn door een stevig hoesje. De webshop waar ik mijn telefoonhoesjes koop heet Casimoda. Hun telefoon hoesjes zorgen ervoor dat mijn telefoon goed wordt beschermd, en daarbij wordt het uiterlijk van mijn telefoon ook nog opgeleukt. In dit artikel heb ik de belangrijkste redenen waarom een smartphonehoesje bestellen belangrijk is voor je op een rijtje gezet, maar deel ik ook een aantal leuke trends van dit moment.

1. Een hoesje beschermt je telefoon tegen schade

Als je een telefoonhoesje aanschaft, dan is het primaire doel vooraf duidelijk: jouw telefoon moet door het hoesje geen schade oplopen. Laat ik het wat genuanceerder zeggen: de kans op schade moet veel kleiner worden mét telefoonhoesje. Het is daarom belangrijk om een smartphonehoesje van hoge kwaliteit te bestellen, die bovendien naadloos past om jouw telefoon. Als het hoesje te veel speling heeft en niet goed om je smartphone zit, heb je er heel weinig aan. Ga daarom eerst controleren welke smartphone je hebt, want hier is nog weleens onduidelijkheid over. Je kunt via de instellingen van je telefoon gemakkelijk achterhalen welk type toestel je hebt, waardoor je een stuk gerichter op zoektocht kan gaan naar een passend mobiel hoesje. Uit meerdere onderzoeken blijken de siliconen hoesjes veruit het meest populair te zijn, gevolgd door leren en kunststof hoesjes.

2. Een mooi uiterlijk

In fashionland zijn er elk modeseizoen weer nieuwe trends. Sommige trends hebben een stijgende lijn te pakken of worden door experts zelfs onder ‘tijdloze items’ geclassificeerd, terwijl andere trends komen en gaan. Zo ook voor telefoonhoesjes. Daarom is het aanbod fashion hoesjes van Casimoda onderverdeeld in all-day telefoonhoesjes en hoesjes geïnspireerd op de laatste fashion trends. Voor een marmer hoesje, telefoonhoes met dierenprint of een Samsung S20 FE hoesje met geografisch patroon zit je bij deze webshop goed. Wil je liever zelf aan de slag door een hoesje naar jouw smaak te ontwerpen? Ook dat is mogelijk dankzij hun gebruiksvriendelijke ontwerptool. Ik vind het zo cool om een hoesje te ontwerpen die niemand anders heeft, dat ik er direct één voor mijn telefoon heb besteld.

3. Multifunctioneel

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat siliconen hoesjes veruit het meest populaire materiaalsoort zijn, gevolgd door leren en kunststof hoesjes. Deze type hoesjes worden vervolgens weer onderverdeeld in verschillende soorten hoesjes, namelijk: backcovers, wallet hoesjes en bijvoorbeeld telefoonhoesjes met koord. Een hoesje met koord is ideaal tijdens het beluisteren van een podcast, zodat je je handen vrij houdt om andere dingen te kunnen doen. De backcovers staan daarentegen juist bekend om hun compacte formaat. Bij deze producten hoef je dus nooit bang te zijn dat ze extra bulk toevoegen aan je telefoon, waardoor het hoesje mét telefoon nog gemakkelijk in je broekzak of tas past. Wil je ook wat bankpasjes en briefgeld in het hoesje kunnen opbergen? Zeg maar dag tegen je portemonnee, want tegenwoordig zijn er zogeheten bookcases. Deze bookcases bieden ruimte om jouw telefoon veilig in op te bergen, maar hebben ook een speciaal compartiment voor briefgeld en losgeld. Ideaal!

Voor meer info : https://www.casimoda.nl/