Linkzoekertjes
Image default
Webdesign

Welke partijen staan bovenaan in de Google rankings?

U heeft zich de volgende vragen waarschijnlijk wel eens afgevraagd. Welke bedrijven staan boven aan in Google? Zijn dit grote bedrijven, of bedrijven met misschien veel geluk? Of hebben zij gewoon heel veel betaald voor deze positie? Dit is niet het geval! Natuurlijk is het mogelijk om voor uw positie te betalen. Dit zijn dan ook de eerste 3 posities die u in uw zoekmachine vindt. Alleen staat er dan bij deze posities een label voor met het woordje “Ad”. Maar buiten de betalende partijen komen alleen bedrijven met een goed geoptimaliseerde website bovenaan te staan. Het optimaliseren van uw website voor Google is een vak apart. Met webdesign Eindhoven zal u uw bezoekersaantallen en Googlepositie snel zien stijgen.

Ook uw website kan bovenaan in Google komen!
SEO, ofwel Search Engine Optimization is geen exacte wetenschap. Dit is omdat Google de regels rondom zoekmachine optimalisatie constant veranderd, om zo elke ondernemer een eerlijke kans te geven. Maar ook uw website kan bovenaan in deze rankings komen. Met behulp van online marketing Eindhoven zal uw website door middel van slim geschreven teksten, unieke content en linkbuilding een hoge DA waarde krijgen.

Wat is een DA waarde?
Een website die veel waardering ontvangt van Google krijgt een DA waarde. Niet elke website heeft een DA waarde. Aangezien Google alleen waarde hecht aan websites die goed in elkaar zitten en ook relevante content bevatten. Maar vooral belangrijk voor uw DA waarde is het aantal linkjes dat naar uw website leidt vanuit een andere website. Het vergaren van deze linkjes noemen we linkbuilding. U kunt het linkbuilden vergelijken met stemmen. Als u een linkje heeft dat op een andere website verwijst naar uw website, telt dat als een stem. Als uw website heel veel stemmen heeft, wordt deze beschouwd als goed en betrouwbaar.

Hoe krijgt u een hogere Googlepositie?
Zoals eerder aangegeven is zoekmachine optimalisatie geen exacte wetenschap. Maar full service online marketing bureaus zijn hier dag in dag uit mee bezig en kunnen u exact vertellen wat uw website en online marketingcampagne nodig hebben voor een hoge Google positie! Het opzetten van een online marketingcampagne moet zorgvuldig gedaan worden. U kunt informeren bij verschillende partijen om te onderzoeken welke voldoet aan uw wensen en persoonlijk het beste bij u aansluit. Hier in ieder geval alvast twee handige tips om u op weg te helpen:

  1. Als u in zee gaat met een partij vraag om maandelijkse rapportages om de voortgang te kunnen meten.
  2. Sluit geen contracten af die langer duren als een jaar. De regels binnen online marketing veranderen vaak, dus hier passen geen langdurige contacten bij.
Voor meer info :