Linkzoekertjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Berg spullen veilig op in smart lockers zónder sleutelbeheer

Bent u op zoek naar een pasklare oplossing voor uw bedrijf waar werknemers of bezoekers hun spullen veilig kunnen opbergen? Wellicht zijn smart lockers dan de oplossing voor u! Smart lockers zijn kluisjes met een handige elektronische sluiting waar geen sleutel aan te pas komt. Dit is vooral handig omdat sleutels snel kwijtraken én u hoeft geen uitgebreide sleuteladministratie bij te houden. Gebruikers hebben hun eigen verantwoordelijkheid bij het gebruiken van een kluisje en zijn verzekerd van een veilige opslagplaats van hun spullen.

Welk systeem past het beste bij uw bedrijf?

Eurobox Continental is een van de beste partners die smart lockers aanbieden. Er zijn verschillende elektronische sluitingssystemen beschikbaar, zodat er altijd een is die bij uw bedrijfsvoering en gebruikers past. Dit zijn de flexibele oplossingen die ervoor zorgen dat het gebruikersgemak optimaal is voor uw medewerkers of bezoekers. De drie volgende systemen zijn mogelijk:

  • Een stand-alone systeem waarbij een pas en passcanner de elektronische sluiting opent. Hierbij is de kluistoewijzing dus gerandomiseerd en weet u niet precies welke gebruiker welke kluis krijgt.
  • Een systeem met een centraal pasbeheer, waardoor de beheerder smart lockers toekent aan een bepaalde pas. Dit is vooral handig voor werknemers zodat zij altijd hetzelfde kluisje kunnen gebruiken.
  • Een web-based systeem dat volledig digitaal is om het vergrendelsysteem te gebruiken.

Kom samen met de professional tot de perfecte oplossing

Weet u niet precies welk sluitingssysteem bij uw bedrijf past? Dan zijn de professionals van Eurobox Continental beschikbaar om met u te sparren over de mogelijkheden. Bekijk samen hoeveel kluisjes er nodig zijn voor optimale doorstroming van uw gasten of welk systeem het beste bij uw medewerkers past. Kom samen tot de juiste keuze en geef uw bezoekers of werknemers de mogelijkheid om spullen veilig op te bergen. Ontdek de pasklare opbergoplossing voor uw bedrijf en laat smart lockers installeren.

https://eurobox.be/

Gerelateerde artikelen

Haal uw brandbestrijdingsmiddelen bij dé specialist

Voor de horeca is de juiste apparatuur van groot belang

Wilt u uw facturatieproces makkelijker maken?