Linkzoekertjes
Image default
Banen en opleidingen

Werken zoeken

werken zoeken


 

 

Dat is het motto van onze supercollega’s: zij laten werkzoekenden elke dag met voldoening het huis uit en helpen het bedrijf bij het vinden van de juiste persoon. Vandaag via vacatures.today. Werk zoeken betekent een vaste baan vinden zonder tussenpersonen en arbeidsbemiddelaars.

Verschillende tussenpersonen zullen je proberen te misleiden en je vertellen dat samenwerken met hen betekent dat je jezelf uitdaagt en ontwikkelt in een dynamische en vastberaden groep collega’s. Je komt terecht bij een van de toonaangevende human resources-bedrijven in België. Ze werden opnieuw verkozen tot “Werkgever van het jaar” omdat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u in de beste omstandigheden werkt. Ze zijn er trots op. Ze weten dat dergelijke teksten nooit zullen worden gelezen. Als u wilt, vertrouw dan alstublieft dergelijke partijen. 

In onze ervaring zien we meer en meer mensen die ontevreden met dergelijke diensten. 

  • Heb je een bachelor- of masterdiploma? optimaal!
  • Hetzelfde geldt voor relevante ervaring in de dienstverlenende sector.
  • Voor ons gaat het vooral om wie je bent! Je hebt een grote “honger” naar de wereld van werk
  • Je hebt een onbedwingbaar doorzettingsvermogen, durf en ondernemersgeest
  • Je bent een echte doorzeter die voor betrouwbare resultaten kan zorgen
  • Je bent een vlotte communicator en een aanstekelijke optimist Je bent een groep dieren en door samen te werken met collega’s kun je hoog vliegen

Nog niet bepaald hoe goed het is om met ons samen te werken?  Ze vertellen je over hun… Zie op onze site een contactformulier. 

 

https://vacatures.today/werk-zoeken.html