Linkzoekertjes
Image default
Management

Agri business management

Agribusiness is de studie van de landbouwproductie – het beheer van elke stap van de toeleveringsketen van boerderij tot tafel en alles daartussenin. Een dynamische en complexe veld, agribusiness is adaptief en flexibel, inspelen op nieuwe technologische vooruitgang, terwijl de duurzaamheid wereldwijd. U zult afstuderen met een concurrentievoordeel – met begrip van zakelijke grondbeginselen en industrie-specifieke training.

 

Overzicht

In slechts acht maanden, zal de gespecialiseerde opleiding in dit programma te dekken:

 

Verkoop en marketing;

Human resources en relatiebeheer;

Gezondheid en veiligheid op het werk;

Boekhouding en financiën;

Voedselveiligheid en traceerbaarheid;

Veilige hantering en toepassing van pesticiden;

Precisietechnologieën zoals GPS en toepassingen met drones.

Het vinden van de balans tussen theorie en praktijk is wat Fanshawe het beste doet. Ons Agri-Business Management-programma combineert traditionele lezingen met praktische hands-on training, naast een veldstage van zes weken, waardoor je de ervaring opdoet die je nodig hebt om te slagen op de snelle weg naar een managementcarrière. Bekijk onze programmavideo voor meer informatie.

 

Dit programma wordt aangeboden op meer dan een campus voor uw gemak. Meer informatie over de programma’s en diensten van Fanshawe’s campussen in Simcoe en Londen (London South Campus).

 

Programma Overzicht

Agri-Business Management is een eenjarige Ontario College Graduate Certificate programma ontworpen voor mensen die willen een carrière in de agrarische sector in te voeren op het toezichthoudende niveau, of om relaties te beheren in een agri-business omgeving typisch voor een verkoop, kredietverlening of andere agrarische diensten rol.

 

De cursussen worden gegeven in de vorm van seminars, workshops, lezingen, online presentaties, excursies en een stage in een agri-business-omgeving.

 

Sommige van de cursussen in de Agri-Business Management programma ook in aanmerking komen als kredieten voor andere Graduate Certificate programma’s geleverd door de Lawrence Kinlin School of Business, en zijn beschikbaar om online te worden genomen.

 

Carrière-informatie

De landbouwindustrie maakt een revolutionaire verandering en groei door, vooral gedreven door technologie, maar ook nieuwe normen voor voedselveiligheid en de proliferatie van farm-to-consumer business ventures. Deze nieuwe realiteit presenteert vele spannende carrièremogelijkheden voor aspirant agri-business managers. Afgestudeerden van Fanshawe’s Agri-Business Management programma hebben de toepasbare vaardigheden om hun carrière te laten groeien in een breed scala van agrarische bedrijven, waaronder zeer grote boerderijen, kleinere intensieve landbouwbedrijven, voedselverwerkings- en distributiebedrijven, boetiekbedrijven die hun eigen producten op de markt brengen, en agrarische toeleveringsbedrijven zoals uitleen- of verkoopbedrijven. Afgestudeerden zijn in de industrie terechtgekomen in functies als supervisor in een productiefaciliteit (bijv. pluimveebedrijven, champignontelers) en supervisor / kwaliteitsborgingstechnicus in voedselverwerkende bedrijven.

 

 

 

Wist je dat Fanshawe altijd hoog scoort op het gebied van werkgelegenheid voor afgestudeerden onder de grote hogescholen in Ontario?

 

 

 

Hier zijn enkele voorbeelden van carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van Fanshawe’s Marketing Management-programma:

 

Ministerie van Landbouw, Voedsel en Plattelandszaken

 

Heb een positieve invloed op het veiligstellen van Ontario’s voedselketen en het verzekeren van dierenwelzijn.

 

Graanelevator Operator

 

Koopt graan van boeren, bepaalt de kwaliteit en het gewicht van de levering, terwijl u een hoog ontwikkeld bewustzijn van veiligheidsprocedures behoudt.

 

Senior landbouwconsulent

 

Financiële doelstellingen halen of overtreffen door sterke oogstplannen en tactische plannen voor klanten.

 

HideLearning Outcomes

Beheer de belangrijkste operaties (b.v. marketing, aanwerving, financiën) van een kleine tot middelgrote landbouwonderneming.

Communiceer bedrijfsgerelateerde informatie overtuigend en accuraat in mondelinge, schriftelijke en grafische vorm.

Leidinggeven aan werknemers in overeenstemming met de provinciale wetgeving om hun veiligheid en productiviteit te waarborgen.

Leidinggeven aan een landbouwbedrijf binnen de grenzen van de regelgeving en het overheidsbeleid.

Nieuwe en opkomende technologieën beoordelen die beschikbaar zijn voor gebruik in een agri-businessomgeving, en zorgen voor de effectieve implementatie van deze technologieën.

Een agri-onderneming en haar producten promoten via de nieuwe media en andere platforms.

Opbouwen en onderhouden van klantrelaties binnen de agrarische kredietverlening en verkoopcontext.

Innovatieve oplossingen ontdekken om zakelijke problemen en kansen in verband met een agro-onderneming aan te pakken.

Onderzoeken en interpreteren van informatie met betrekking tot een agri-zakelijke onderneming om de efficiëntie en economische levensvatbaarheid ervan te waarborgen.

Ontwikkelen van strategieën voor persoonlijke en professionele ontwikkeling om de werkprestaties te verbeteren en de kansen in een agri-zakelijke onderneming te maximaliseren.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/