Linkzoekertjes
Image default
Beauty en verzorging

Botox is voor iedereen

Als er wordt gepraat over botox wordt er al snel gedacht aan een “nep uiterlijk´ met opgespoten lippen en strakgetrokken gezichten. Ook denken veel mensen dat botox alleen maar word gedaan en toegankelijk is voor mensen met veel geld zoals beroemdheden. Dit stereotype beeld van botox is echter niet altijd op zijn plaats. Een groot deel van de botox behandelingen resulteren in een fris en jeugdig uiterlijk dat natuurlijk oogt. Mensen met hele kleine lippen of met diepe rimpels kunnen een verkeerd zelfbeeld creëren waardoor elk sociaalcontact geen lust meer is maar een last. Na een botox behandeling voelen deze mensen zich weer een stuk fijner en zelfverzekerder waardoor het dagelijks sociaal contact niet meer als iets vervelends word gezien, dit heeft ook een positief effect op professioneel gebied.

Botox behandelingen dienen niet alleen maar om het uiterlijk te verbeteren maar kan ook hinderende aandoeningen verhelpen. Hoofdpijn is een veelvoorkomende pijn die in sommige gevallen langdurig kan standhouden. Migraine en spierspanningshoofdpijn zijn voorbeelden van hoofdpijn die voor langere tijd duren en soms niet te verhelpen zijn met pijnstillers of andere medicatie. Een rimpelbehandeling die van korte duur is kan hier al een einde aan maken. Er worden slechts een aantal injecties botox geplaats waardoor de hoofdpijn aanzienlijk verlicht zal worden.

Het idee dat botox alleen toegankelijk is voor mensen met veel geld is niet waar. Iedereen kan last hebben van de boven genoemde mankementen. Iedereen kan deze mankementen ook laten behandelen, en dit gebeurt ook. Dit ook af te zien aan de prijzen van de behandelingen, die vaak minder hoog zijn dan dat iedereen verwacht. Voor minder dan 100 euro ben je al af van je kraaienpoten of is die verdraaide hoofdpijn aanzienlijke verlicht of weg. De prijs/kwaliteit verhouding is niet meer dan reel aangezien het een eenmalige investering is en het profijt van de behandeling onbetaalbaar is!

Voor meer info : http://faceland.nl/