Linkzoekertjes
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper uit regio Antwerpen die u in de watten legt

Bent u op zoek naar een kapper in Antwerpen of omgeving waar u van tevoren weet dat u precies zal krijgen wat u wil, en waar u zonder problemen terecht kan voor uw al uw vragen rond haarverzorging? Dan bent u eigenlijk op zoek naar Hair Masters Plus! In dit salon vol kundige en gemotiveerde medewerkers kunnen zowel dames als heren terecht voor het betere knip- en kleurwerk. Daarnaast kan u hier net zo goed terecht voor de aanschaf van allerhande verzorgingsproducten als shampoos, conditioners en haarmaskers, die trouwens ook online op de website te koop zijn. Spring dus zeker eens binnen bij dit allround geweldige kapsalon als u in de omgeving woont!

Een topadres voor haarkleuringen

Kapper Hair Masters Plus vindt u in Beveren-Waas, op min of meer een half uur rijden van centrum Antwerpen. Hier kan u niet alleen terecht voor het stijlvol bijknippen van haar en baard, maar ook om te genieten van de diverse kleurmethodes die door de experts werkzaam in dit salon worden aangeboden. Zo zit u hier juist als u graag een ombré zou willen laten zetten bij een kundige, betrouwbare partij. Met deze kleurtechniek krijgt het haar aan de wortels een diepere kleur dan in de puntjes, waardoor uw haar een dynamische, glanzende vorm krijgt. Ook voor klassieke haarextensions bent u hier uiteraard aan het goede adres. 

Maak een afspraak bij echte pro’s

Indien u niet altijd inspiratie hebt wanneer u in de kappersstoel plaatsneemt, of u graag laat inspireren door de allerlaatste nieuwe modetrends, dan kan u met uw vragen gerust bij deze kapper uit Beveren-Waas, Antwerpen terecht. Met veel plezier zullen de experts werkzaam in dit salon u helpen uit te vogelen met welke coupe en kleur u zich het beste in uw vel zult voelen. Maak snel een afspraak bij deze topper en geniet van een persoonlijke service op maat door gepassioneerde experten. Hun telefoonnummer vindt u simpelweg op de website!