Linkzoekertjes
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze juwelier in regio Putte is een echte specialist

Juweliers zijn vaak echte specialisten. Ze hebben veel vakkennis nodig en moeten enorm nauwkeurig te werk gaan bij het uitvoeren van herstellingen. Dat is vaak namelijk letter millimeterwerk. Juwelier De Laet, enorm gekend in regio Putte, is ook zo’n specialist. Deze zaak in Bonheiden bestaat al sinds 1963 en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Wilt u meer weten over dit bedrijf? Lees dan zeker verder.

Een familiebedrijf met ervaring

Juwelier De Laet is een echt familiebedrijf. Zoals eerder vermeld, werd deze juwelierszaak in regio Putte in opgericht in 1963. De oprichter, de vader van de huidige zaakvoerder, was eerst zelf bijna tien jaar op leercontract geweest bij een bekende juwelier uit Antwerpen. In 1977 gaf hij de fakkel door aan zijn zoon Marc, die ondertussen nog steeds de leiding heeft over het bedrijf. Dankzij zijn opleiding als goudsmid en extra opleidingen in graveren, wasbewerking, juweelontwerpen en 3D tekenen is hij een echte specialist in zijn vak. Ondertussen is ook zijn zoon Igor in het bedrijf beginnen werken en is de opvolging verzekerd. Indien u kiest voor deze juwelier uit Bonheiden, in de omgeving van Putte, bent u zeker van hoge kwaliteit.

Ga lans en maak gebruik van hun diensten

Als juwelier verkopen ze in de eerste plaats uiteraard juwelen. Ze werken alleen samen met welgekende merken in de juwelensector zoals Davice, Diamanti Per Tutti en Jacques König. Woont u in de buurt van Putte en bent u zoek naar een juwelier met prachtige sieraden? Dan moet u zeker langsgaan bij Juwelier De Laet. Ze verkopen oorbellen, ringen, halskettingen en armbanden. Ook horloges koopt u bij hen. Naast de verkoop, specialiseren ze zich ook in herstellingswerken aan en de bewerking van uw sieraden of uurwerken. Breng uw uurwerk of sieraad binnen in hun atelier en laat de rest aan hen over. Uiteraard gaan ze steeds heel zorgvuldig en voorzichtig te werk.

https://www.juwelierdelaet.be/