Linkzoekertjes
Image default
Woningen

Deze vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas garandeert een transparante samenwerking

Deze vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas staat voor u klaar, of u nu een koper of een verkoper bent. Het team van Maison Celine vindt het erg belangrijk om het belangen van hun klanten voorop te stellen. Deze plicht legt een zeer hoge standaard voor vertrouwelijkheid op. Een makelaar krijgt immers toegang tot een hoop informatie gerelateerd met uw bankzaken. U wilt dus zeker zijn dat uw gegevens bij de juiste persoon terecht komen. Daarom moet u kiezen voor deze vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas. Niet alleen beschikt deze makelaar over alle mogelijke certificaten, maar ze hebben ook een hele lijst aan recensies van klanten die u voor zijn gegaan.

Waarom u moet kiezen voor deze vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas?

Een huis verkopen of kopen, daar komt heel wat bij kijken. Als makelaar in onroerend goed zal Maison Celine, dé vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas, klaarstaan om u te helpen met een onderzoek naar vergelijkbare woningen bij u in de buurt om u te helpen een reële prijs vast te stellen. Ook staan deze experts klaar om te helpen met het adverteren van uw woning, het toevoegen van uw woning op verschillende advertentieplatforms, het organiseren van een bezoekdag en meer.

Ga een transparante samenwerking aan

Hoewel een makelaar een eigen vergoeding kan bepalen, rekenen de meeste een commissie tussen de 5% en 6% aan. Als u een veel hoger tarief ziet, vraag dan wat u ervoor terugkrijgt. Bij de bovengenoemde vastgoedmakelaar in Sint-Niklaas staan ze klaar om u te informeren over alles wat komt kijken bij het kopen of verkopen van een huis. Zij vinden het namelijk erg belangrijk dat een samenwerking zo transparant mogelijk start. Hierdoor staan ze klaar om al uw zorgen en vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact op met deze experts om zo snel mogelijk uw huis in de verkoop te zetten.