Linkzoekertjes
Image default
Bedrijven

Veilig en verantwoord investeren in vastgoed

Vastgoed beleggenis investeren in de toekomst. Het lijkt misschien erg groot en complex, maar dat hoeft het niet te zijn. Inmiddels kan bijna iedereen investeren in vastgoed, u moet er alleen wat tijd en energie in willen stoppen. Moeilijk hoeft het niet te zijn. Investeren in vastgoed is de ideale manier om extra inkomen op te bouwen, zonder dat u hier al te veel tijd mee kwijt bent. Dit inkomen is niet voor niets ‘passief’: u krijgt het als het ware vanzelf.

Vastgoed beleggen van de bovenste plank

Vastgoed beleggen staat bekend als erg onvoorspelbaar en risicovol, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Soms is investeren in vastgoed verrassend makkelijk, bijvoorbeeld als u het bij Center Parcs Vastgoed doet. Hier investeert u niet zomaar in iets, maar in een recreatieve woning van de hoogste kwaliteit: alles spik en span. Deze huurhuisjes bevinden zich op verschillende lucratieve locaties in Europa en trekken vrijwel ieder seizoen gasten. Het bedrijf, dat veel vertrouwen uitstraalt, is internationaal een grote speler. Kortom: hier investeren in een recreatieve woning is een absolute aanrader. U profiteert van rendement zonder dat u zich hoeft uit te sloven.

 

Investeren in vastgoed: de basisprincipes

Vastgoed beleggen kent een aantal basisprincipes, maar in de regel is het toch vooral heel simpel. U investeert in een woning bij een internationaal bedrijf en voor een periode van 15 jaar aaneengesloten. Naar uw huurwoning hoeft u niet of nauwelijks om te kijken. Daarbij krijgt u een zogenaamde ‘huurgarantie’. Dat houdt in dat u ongeacht het aantal gasten inkomsten uit uw verhuur krijgt. Mooier zult u het niet vinden. Ook wordt de woning gratis verzorgd.

Vastgoed beleggen op het allerhoogste niveau

Beginnen met investeren in vastgoed? Neem dan geen genoegen met minder, maar ga gelijk voor goud. Het was nog nooit zo eenvoudig en vrij van risico om te beleggen in vastgoed. U krijgt de garantie dat een vaste opbrengst uitgekeerd wordt, wat de bezettingsgraad ook mag zijn. Bovendien vindt er sublieme begeleiding plaats, waardoor u nauwelijks omkijken heeft naar uw investering.