Linkzoekertjes
Image default
Bedrijven

Een stoomketel die voldoet aan alle veiligheidsnormen

Wanneer u op zoek bent naar een stoomketel, wilt u natuurlijk dat deze voldoet aan alle veiligheidsnormen en -eisen. Stoomketels worden steeds verder ontwikkeld om te kunnen voldoen aan eisen op het gebied van rationeel energieverbruik en milieu. In de afgelopen jaren heeft Novum nieuwe ketelseries ontwikkeld, welke gebaseerd zijn op het zogenaamde vuurgang-waterpijp principe. Hiermee voldoen deze ketels aan alle normen en eisen. Wanneer u op zoek bent naar een stoomketel, bent u hier dus op de juiste plek.

Welke stoomketel past het best bij u?

Heeft u een stoomketel nodig? Dan is het van belang dat u zich goed laat adviseren over welke stoomketel het beste bij uw situatie past. U heeft de keuze uit verschillende hoge- en lagedruk ketels. Een lagedruk stoomketel heeft altijd een maximale werkdruk lager dan 0,5 bar. Novum levert de Novumax LDen de Novumax LD-HR. Wanneer u denkt dat een hogedruk installatie een betere optie is, heeft u de keuze uit drie installaties: de Novumax HD, de Novumax HDE en de Novutherm HD-D. Heeft u een stoomketel aangeschaft, dan is het belangrijk om hier regelmatig onderhoud aan te laten verrichten. Hiervoor kunt u ook bij Novum terecht. Novum heeft een eigen servicedienst voor onderhoud, reparatie en inspecties aan cv- en stoominstallaties.

Neem voor het kopen van een stoomketel contact op met de specialisten

Bent u geïnteresseerd in een stoomketel van Novum? Voor meer informatie over de stoomketels neemt u contact op met de deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord en vertellen u alles over de mogelijkheden. Naast warmwaterketels en stoomketels produceert Novum ook diverse andere componenten voor stoominstallaties zoals stoomverdelers, spuitanken en ontgassers. Uw complete stoom-opwekkinginstallatie wordt door de vakmensen ontworpen en optimaal op elkaar afgestemd. Met jarenlange ervaring, kennis en oog voor de toekomst weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest.

https://novum.nl/