Linkzoekertjes
Image default
Bedrijven

Welke stoomketel schaft u aan?

Een stoomketel kan verzadigd stroom opwekken door ketelvoedingwater op te warmen. Novum beschikt over zowel hoge- als lagedrukketels. Bekijk het volledige assortiment aan stoomketels online en vind de stoomketel die past bij uw organisatie. Kiest u voor Novum? Dan kiest u voor milieuvriendelijke oplossingen en een bedrijf dat oog voor de toekomst heeft. Het team van Novum voorziet u graag van deskundig en persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak en kom langs in Oss. Zodra u het contactformulier heeft ingevuld, wordt uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling genomen. Benieuwd welke projecten deze specialist onlangs gerealiseerd heeft? Breng dan een bezoek aan de website en laat u inspireren.

Een hogedruk of lagedruk stoomketel aanschaffen?

In principe zijn er twee verschillende soorten stoomketels, namelijk een lagedruk en hogedruk stoominstallatie. Een stoomketel die op lage druk werkt, heeft altijd maximaal een werkdruk die lager is dan 0,5 bar. Kiest u voor een lagedruk stoomketel, dan heeft u weer keuze uit diverse ketels. Welke ketel uiteindelijk het beste bij uw situatie past, hangt af van uw wensen en budget. Wat betreft de hogedruk stoomketels heeft u keuze uit drie soorten ketels. Zo heeft u keuze tussen een drietreks hogedrukstoomketel, een ketel die u kunt voorzien van een voedingwater-voorverwarmer en een ketel met een ruim gedimensioneerde vuurgang.

Jarenlang plezier van uw stoomketel

Wanneer u een stoomketel heeft aangeschaft, wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten verrichten. Ook hiervoor schakelt u de specialisten van Novum in. Door te kiezen voor de uitgebreide en nauwkeurige service van Novum weet u zeker dat u jarenlang onbezorgd gebruik maakt van uw nieuwe stoomketel. Beschikt u al over een stoominstallatie, maar moet er een onderdeel vervangen worden? Ook dan kiest u voor Novum. Hier worden componenten zoals ontgassers, stoomverdelers en spuitanks geproduceerd.

https://novum.nl