Linkzoekertjes
Image default
Bedrijven

Hoe gaat kunst lenen in zijn werk?

Bent u benieuwd naar een manier om een bedrijfspand of modelwoning volledig te transformeren? Wij vertellen u graag meer over kunst lenen, mogelijk bij Art Forum in Antwerpen. Zij streven er naar om elke klant zo goed mogelijk verder te helpen met kunst te lenen. Sinds 1980 heeft deze galerij genoeg ervaring opgedaan om kunst beschikbaar te stellen voor iedereen. Het resultaat van hun toewijding en passie? Een indrukwekkende en dynamische collectie om u tegen te zeggen. Wilt u graag meer weten over kunst lenen? Lees dan snel hieronder verder en ontdek de pluspunten van dit praktische initiatief.

Wat is inbegrepen bij deze formule?

Bij Art Forum kunt u terecht om prachtige kunstwerken te lenen. Maar wat is er nu precies inbegrepen bij een voordelige formule om kunst te lenen? We zetten het graag even voor u op een rijtje:

  • Het team van Art Forum komt tot bij u om al uw wensen in kaart te brengen. Neem een kijkje in de catalogus en maak samen de juiste keuzes.
  • Zij stellen een digitale simulatie op, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat.
  • De kunstwerken dat u wenst te lenen, worden geplaatst op de locatie die u wenst.
  • U geniet van een verzekering dat het kunstwerk beschermt tegen diefstal of beschadiging.
  • Afhankelijk van de formule, worden de kunstwerken per (half) jaar gewisseld met andere kunst om te lenen.

Vraag om een offerte op maat

Heeft u nog specifieke vragen over kunst lenen? Of wilt u graag meer weten over de werkwijze van deze galerij? De medewerkers van de galerij staan klaar met een antwoord op al uw vragen. Zij zijn bereikbaar via telefoon, via e-mail of via het gebruiksvriendelijke contactformulier op de website. Ook voor een offerte op maat kunt u zeker en vast bij hen terecht. Zij helpen u zo snel mogelijk verder met een oplossing op maat.