Linkzoekertjes
Image default
Eten en drinken

Kies uit de verschillende formules van deze frituur aan huis

Heeft u binnenkort een speciaal event op de planning staan en bent u nog op zoek naar een leuk concept op vlak van eten? Dan is het zeker interessant om eens aan te kloppen bij Friet & Co. Deze frietspecialist levert al 15 jaar luxe frituurwagens in heel België en Nederland. Wilt u graag eens een mobiele frituur aan huis laten komen om uw gasten te verwennen met allerlei lekkers? Dan staat deze specialist voor u klaar! Voor een vaste prijs huurt u een mobiele frituur voor uw speciale gelegenheid en geniet u met uw gasten van artisanaal gebakken frietjes en frituursnacks à volonté.

Genieten van allerlei lekkers

De mobiele frituur die bij u aan huis komt, zorgt ervoor dat u, bijvoorbeeld tijdens familie- of verjaardagsfeestjes, onbeperkt kunt genieten van de Belgische trots zonder dat u zich moet verplaatsen of zelf in de keuken moet staan. U kunt kiezen uit drie verschillende eetformules, of u stelt zelf uw menu samen. Alles is à volonté zodat iedereen onbeperkt kan genieten van allerlei lekkers. De prijs voor een mobiele frituur is natuurlijk afhankelijk van het aantal personen en de formule die u kiest. Geniet u binnenkort samen met uw gasten van heerlijke frietjes, die in een frituur aan huis gebakken worden door professioneel en enthousiast personeel?

Reserveer tijdig een luxe frietkraam bij deze frietspecialist

Wilt u uw gasten op uw volgende event of feestje verwennen met heerlijke frietjes en frituursnacks van een mobiele frituur die bij u aan huis komt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de deskundige medewerkers van Friet & Co en reserveer tijdig een frituurwagen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over de diensten van deze professional of bent u benieuwd naar de kostprijs van een mobiele frituur? Neem dan telefonisch contact op met deze frietexpert of vul het contactformulier op de website in.