Linkzoekertjes
Image default
Mode en Kleding

Een laptoptas die bij de reisomstandigheden past

Het loont de moeite tijd te besteden aan het uitzoeken van de uitdagingen van je woon-werkverkeer en hoe je tas die uitdagingen zal aangaan. Neem bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Als je de metro neemt naar je werk, school, of waar je je laptoptas ook mee naartoe wilt nemen, kan een uitdaging de beperkte beenruimte en ruimte zijn. Als dat het geval is, wil je een tas die compact genoeg is om je benen niet te verdringen, je zitpartner niet te ergeren, of per ongeluk mensen in het gezicht te meppen terwijl je staat. (En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat er waarschijnlijk een heel mens in de ruimte zou passen die je gigantische zwevende laptoprugzak inneemt…)

Of misschien neem je een bus die veel beenruimte biedt, maar is je bushalte meer dan een kilometer van je bestemming verwijderd. Je wilt dan een tas die comfortabel genoeg is om die afstand te dragen.

Als je op de fiets naar je werk of school gaat, wil je iets dat stevig tegen weer en wind bestand is, terwijl als je met de auto gaat, je misschien een draagtas of aktetas wilt voor het gemak en de toegankelijkheid (je kunt gemakkelijk iets pakken uit een geopende draagtas die van je schouder hangt, wat niet noodzakelijk het geval is met een rugzak).

Zorg nu dat je nadenkt over alle manieren waarop je naar je kantoor/werkruimte/koffieshop/school/laptoptas conventie komt. Zelfs als je alleen in de zomermaanden naar je werk scootert, wil je een laptoptas die je episch scooteren kan bijhouden.

Vind de beste en leukste laptoptassen voor jouw reis vandaag nog bij The Little Green Bag!