Linkzoekertjes
Image default
Bedrijven

Kies voor de gunstige locatie van de specialist in het huren van loodsen in Roosendaal

U wilt uw spullen gemakkelijk vervoeren door de hele Benelux. Kies voor een vestigingsplaats die gemakkelijk bereikbaar is. De Wit Opslag is gelegen tussen de havensteden van Antwerpen en Rotterdam, een eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg. Vanuit deze standplaats wordt het verder distribueren van uw vracht kinderspel. Met een ruim aanbod aan opslagplaatsen in de vorm van een loods, is er altijd een passend aanbod dat u kunt huren nabij Roosendaal. Gaat uw voorkeur uit naar een loods met of zonder kantoorruimte? En heeft u behoefte aan een laaddok? Het ervaren team van dit bedrijf luistert graag naar uw wensen.

Een loods huren in een formaat naar wens nabij Roosendaal

Er zijn loodsen van verschillende formaten te huur. De grootste opsplitsbare loods van 5200 vierkante meter is voorzien van een kantoorruimte en een laaddok. Daarnaast kiest u ook uit kleine units á 600 m2 en 750 m2. Welk ruimteverhuur bij De Wit Opslag nabij Roosendaal gebruikt u? Dit bedrijf is gespecialiseerd in goederenopslag en bevindt zich in Ossendrecht. Voor meer informatie over de beschikbare loodsen en de best mogelijke optie voor uw bedrijf, neemt u vrijblijvend contact op. De medewerkers van de De Wit Opslag denken graag met u mee en adviseren welke loods u het beste kunt huren.

Kies ervoor om een loods te huren bij een ervaren bedrijf nabij Roosendaal

De Wit Opslag heeft een ruime ervaring van meer dan 20 jaar. Het aanbod van deze specialist uit Ossendrecht is in de loop der jaren gegroeid tot verschillende soorten loodsen. Dankzij de gunstige ligging van de loodsen transporteert u uw goederen eenvoudig door de hele Benelux. Kies uit één, twee of zes loodsen van verschillende afmetingen. Blijf dichtbij uw goederen met een aangrenzende kantoorruimte of laat uw vracht verplaatsen door een heftruck chauffeur te huren. Wat is de meest geschikte optie voor uw bedrijf als u een loods gaat huren, dichtbij Roosendaal? Geef het door als u contact op neemt bij het bedrijf dat gespecialiseerd in goederenopslag is.