Linkzoekertjes
Image default
Industrie

Koop een Globe valve regelklep bij een specialist

Een control en globe valve is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten bij een specialist, zoals Von Rohr ARCA BV. Deze regelventielen worden gebruikt voor het nauwkeurig regelen én controleren van de vloeistof- en gasstromen. Dit is essentieel voor de continuïteit van een productieproces. Daarom wilt u uiteraard te allen tijde verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige regelventielen. Bij de specialist kiest u dus altijd voor een innovatief product van de hoogste kwaliteit. Daarbij heeft deze specialist een ruime kennis van diverse productieprocessen. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met de specialist.

De PRDS valve is volledig afgestemd op uw bedrijf

Geheel afgestemd op de unieke toepassingen in onder andere energiecentrales en raffinaderijen is de PRDS valve, ook wel desuperheater genoemd. Deze regelklep wordt in vrijwel alle stoominstallaties gebruikt. Hierdoor wordt de druk en temperatuur van de stoom gereduceerd. Deze regelklep is toepasbaar in diverse industrieën. Wilt u graag een PRDS valve of globe valve die is aangepast aan de werkzaamheden van uw bedrijf? Dan vraagt u een gepast advies van von Rohr ARCA BV. Deze specialist zorgt voor een hoogtechnologische oplossing voor uw bedrijf. Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden. Deze specialist zorgt tevens voor het onderhoud van uw regelkleppen.

 

Kies uit verschillende klepkarakteristieken zoals een Globe valve of een PRDS valve

Wanneer u nieuwe regelkleppen moet kopen, is het belangrijk om na te denken over de klepkarakteristieken die noodzakelijk zijn. Bij von Rohr ARCA BV doet u dit samen met een procestechnoloog. Zo is het mogelijk dat de specialist u een Globe valve of PRDS valve aanraadt. Deze producten zijn altijd vervaardigd volgens de noden van uw bedrijf. Daarbij zijn de regelkleppen eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wilt u graag uw installatie en onderhoud laten uitvoeren door deze expert? Dat is geen probleem. Vertel alles over uw wensen en verwachtingen tijdens een uitgebreid advies met de specialist.