Linkzoekertjes
Image default
Bedrijven

Verbeter uw product dankzij product engineering

Heeft u jaren geleden een product ontworpen, maar is deze nu toe aan een upgrade? Kies dan voor product engineering van iDNA. Een gedreven team aan productontwerpers en ingenieurs doorlopen op een heldere wijze de zeven stappen welke begint met de haalbaarheidsstudie. Hoe groot is de kans dat uw product daadwerkelijk een waardige toevoeging is voor de huidige markt? Als tweede voorzien de specialisten u van strategisch advies en wordt het te doorlopen traject met u besproken. Wanneer alles helder is komt de conceptfase. Hier krijgt het idee vorm en kunnen er allerlei wijzigingen toegepast worden. Benieuwd naar de volgende stappen voor product innovatie? Lees snel verder.

Stap vier tot en met zeven van product innovatie

Na de conceptfase wordt er kritisch gekeken naar eventuele verbeteringen. Helemaal tevreden? Dan is het tijd voor industrieel design en productontwikkeling van iDNA. Op deze manier wordt uw idee een heus tastbaar product. Nu kan er echt gekeken worden of het product geheel aan uw wensen voldoet en kunnen de laatste details toegevoegd worden. Ziet u het al helemaal voor u en kunt u niet wachten om te beginnen met product innovatie? Plan dan vandaag nog een afspraak in met de specialist en maak uw wensen kenbaar. Wie weet start u binnenkort met product engineering en verovert uw product de markt.

Het bureau voor product innovatie en engineering

iDNA is hét bureau voor product innovatie. Sinds 1999 transformeren productontwerpers en ingenieurs ideeën naar tastbare producten. Waar u dit bureau vindt? In Aartselaar, goed bereikbaar aan de A12. Online plant u eenvoudig een afspraak in. Benieuwd welke projecten dit bureau in de afgelopen jaren al heeft mogen realiseren? Bekijk dan het kopje ‘Projecten’ op de website van de specialist. Laat u inspireren en laat uw ideeën de vrije loop. Of het nu om een bestaand of nieuw product gaat, u bent van harte welkom aan de Boomsesteenweg 12.