Linkzoekertjes
Image default
Gezondheid

Laat uw gehoor onderzoeken met een gratis hoortest

Als mensen ouder worden gaat hun gehoor langzaam achteruit. Jongeren onder de 30 jaar kunnen hoge tonen beter horen dan ouderen. Het verminderen van het gehoor hoeft niet meteen te betekenen dat u doof wordt. Maar het kan wel zo zijn dat het minder goed kunnen horen hinderlijk wordt in het dagelijks leven. Een gratis hoortest bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen kan aantonen of uw gehoor dusdanig achteruit is gegaan dat u baat kunt hebben bij het dragen van een hoortoestel. Deze toestellen zijn vandaag de dag zeer klein en vallen daardoor nauwelijks op bij het dragen. Na een periode van gewenning zult u merken dat u beter hoort.

Goed kunnen horen is erg belangrijk

Bij het uitoefenen van bepaalde beroepen is een goed gehoor essentieel. Als dit voor u geldt, is het zeker aan te raden om regelmatig een gratis hoortest te laten doen. Zo weet u zeker dat uw gehoor nog in orde is en dat u veilig kunt werken. Soms kan gehoorschade tijdens het werk optreden, bijvoorbeeld door het lawaai van machines of als u in de muziekindustrie werkzaam bent. Als u in de gaten wilt houden of uw gehoor schade heeft opgelopen dan kunt u best op regelmatige basis uw gehoor laten controleren.

Een afspraak maken voor een gratis hoortest

Als u een afspraak wilt maken voor een gratis hoortest dan kunt u hiervoor terecht bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Zij hebben ervaren en deskundige audiologen in dienst die deze test bij u kunnen doen. Heeft u een gratis test laten uitvoeren? Dan krijgt u meteen het resultaat. Als mocht blijken dat u een gehoorapparaat nodig heeft dan kan dit direct worden aangemeten. Als klant van Hoorcentrum Doudelet heeft u sowieso recht op vijf jaar gratis jaarlijkse hoortesten om uw gehoor te controleren op mogelijke verdere achteruitgang.

https://www.doudelet.be/