Linkzoekertjes
Image default
Dienstverlening

Met deze advocaat komt u er samen uit tijdens uw echtscheiding

Met een echtscheiding gaan veel emoties gepaard. U heeft het wellicht lange tijd geprobeerd, maar de koek is toch echt op. Dan zit er niets anders op dan te gaan scheiden. Hoewel u een echtscheiding samen met uw ex-partner ondergaat, is het vaak noodzakelijk om een advocaat in te schakelen. Een echtscheiding moet aangevraagd worden met een verzoekschrift, dat u via uw advocaat naar de rechtbank stuurt. Bovendien helpt een advocaat u bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Bent u nog op zoek naar een advocaat? Dan staat Anteius, een onafhankelijk advocatenkantoor in Antwerpen, voor u klaar om deze vervelende tijd enigszins draagbaar te maken.

Een onafhankelijk advocatenkantoor

Anteius is gevestigd in Antwerpen, te België en heeft een advocaat voor u klaarstaan om u bij te staan gedurende uw echtscheiding. Zij bieden u een volledig gamma aan van kwaliteitsvolle dienstverlening op juridisch gebied. Zij beschikken over een talentvol en sterk opgeleid team waardoor zij u een gedifferentieerde expertise aan kunnen bieden.

Waarbij helpt een advocaat u tijdens een echtscheiding?

Een advocaat van dit kantoor helpt u gedurende uw echtscheiding bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Mocht het voorkomen dat jullie er niet uitkomen met behulp van bemiddeling, is een dagvaarding voor de vrederechter de enige oplossing. Uw belangen worden in dit geval behartigd in de rechtbank door een advocaat. Uiteraard kunt u ook rekenen op uw advocaat na de scheiding, wanneer de alimentatie bijvoorbeeld niet correct wordt uitbetaald of bij een verblijfsregeling die niet gerespecteerd wordt. Uw advocaat zorgt dan graag voor een gepaste oplossing.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die u juridisch bijstaat bij een echtscheiding? Anteius is een advocatenkantoor in Antwerpen dat u graag voorziet van een gepast juridisch advies. Ook staan zij u indien nodig bij voor de vrederechter. Ga voor een gepaste oplossing en neem contact met hen op!

https://anteius.be/

Gerelateerde artikelen

Hoe Stop je Angstaanvallen

Je woning beter op de markt brengen met deze vastgoedstylist

Een tractor kopen in Antwerpen: de voordelen van een betrouwbaar verkooppunt