Linkzoekertjes
Image default
Aanbiedingen

Levering en overdracht van voertuigen – waar moet u op letten?

auto verkoop prijs

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Wordt de auto verkocht? Dan is het alleen belangrijk om de levering correct af te ronden. Op deze pagina hebben we de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

Overdracht

 Zorg ervoor dat u het duidelijk met de koper eens bent en bevestig. Neem de dag voor de transfer opnieuw contact op om de afspraak opnieuw te bevestigen en de exacte tijd en plaats te verduidelijken. Zorg ervoor dat het duidelijk is of je iemand wilt meenemen of het voertuig wilt ophalen. Bij het ophalen van het voertuig zorgt de chauffeur voor een kopje koffie, en de koffie gaat meestal een heel eind.

Buitenkant

Zorg ervoor dat het voertuig tijdens de overdracht schoon is. Was hem bijvoorbeeld een keer van tevoren. Zorg er intern voor dat het handschoenenkastje en de deurkast leeg zijn. Vergeet niet de cd uit de speler te halen en de kofferbak leeg te maken. Ook onder de reservewielhoes. Wat moet je achterlaten in de auto? Reservebanden, gereedschapssets, krikken en eventuele dvd’s voor navigatie behoren tot de auto. Wil je het netjes doen? Reinig het vervolgens met een stofzuiger.

Documenten

De voertuigdocumentatie moet bestaan ​​en compleet zijn, inclusief het eerste en tweede deel van het kentekenbewijs (indien in nieuw formaat), het eindtestcertificaat en het conformiteitscertificaat. Maak daarnaast onderhouds- en instructiehandleidingen, alle codes van autoradio’s en alarmcertificaten op. Inkoopfacturen en (kopieer) facturen voor recent onderhoud, bijlagen en reparaties bevatten ook waardevolle informatie voor de koper. Onderhoudshandleiding (gebruik nummers, afdrukken of facturen). Betalingsbewijs voor aankoopfactuur en gratis belastingvrij autocertificaat (verkrijgbaar bij de bank). Als er nog financiering is, bewijs dan aan de bank dat de betaling volledig is voldaan.

Sleutels

Zorg ervoor dat de sleutel compleet is. De auto heeft meestal een loper en een reservesleutel. Soms kan ook een keycard worden gebruikt.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/belgische-tweedehands-site/