Linkzoekertjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek deze expert voor de controle van jouw luchtbehandelingssysteem

Ben je eigenaar van een groot bedrijf? Of heb je een eigen restaurant? Dan heb je vast een luchtbehandelingssysteem dat zorgt voor frisse lucht. Dat systeem is van groot belang voor het welzijn van jouw werknemers, daarom is het belangrijk dat je luchtbehandelingssysteem goed onderhouden wordt. Valor Services Group uit Aartselaar voorziet het onderhoud van jouw luchtbehandelingssysteem in regio Antwerpen met behulp van hun Air Kare-pakket. Met dit pakket voorzien ze het totale onderhoud van jouw circulatiesysteem. Ze reinigen luchtgroepen en vervangen tijdig de luchtfilters. Verder kuisen ze de luchtkanalen en neutraliseren ze de geuren in de omgeving. Dankzij hun dienst is jouw bedrijf verzekerd van een gezonde lucht en kunnen jouw werknemers in een gezonde omgeving werken.

De gevolgen van een slecht onderhouden systeem

Waarom is het belangrijk om je luchtbehandelingssysteem goed te laten onderhouden? Zoals eerder gezegd zorgt een goed onderhouden systeem voor een betere luchtkwaliteit. Daardoor zullen werknemers beter presteren en zal hun productiviteit hoger liggen. Verder zijn er ook wat gevaren verbonden aan een systeem dat slecht wordt onderhouden. Zo kunnen er zich in de eerste plaats bacteriën in de luchtkanalen nestelen en ongezonde lucht veroorzaken. Ten tweede kan ook stof ophopen in het systeem. Doordat deze stofdeeltjes vuur kunnen vatten, is er dus meer kans op brandgevaar. Wanneer dit gebeurt, zal je uiteindelijk veel meer moeten betalen dan de prijs van onderhoud op regelmatige basis.

Vermijd erge gevolgen

Wil je al deze zaken vermijden in jouw zaak of restaurant in Antwerpen? Dan is het aangeraden om je luchtbehandelingssysteem te laten reinigen door Valor Services Group uit Aartselaar. Dankzij hun Air Kare-totaalpakket hoef jij je geen zorgen meer te maken en kan jij je focussen op andere belangrijke dingen binnen jouw zaak. Wil je graag een contract met hen afsluiten of zit je nog met enkele vragen? Je kan hen altijd bellen. Ze zullen steeds alle mogelijkheden met jou bespreken.

https://www.valorservicesgroup.be/

Gerelateerde artikelen

Altijd uw actuele administratie inzien bij deze boekhouder in Turnhout

Schakel de hulp van dit gespecialiseerd verzekeringskantoor uit Waregem in

Deze specialist voert een professioneel onderhoud uit aan uw laserprinter