Linkzoekertjes
Image default
Woning en Tuin

Persoonlijk advies en begeleiding bij de verkoop van vastgoed in Destelbergen

Een vastgoedmakelaar kan een groot deel van het werk uit uw handen nemen als het gaat over de verkoop van vastgoed. Het verkopen van een woning gaat namelijk in veel stappen en hier komen veel details bij kijken. Wanneer u hier zelf weinig ervaring mee heeft, kunt u het beste een goede makelaar inschakelen. De makelaars van Immo09 geven persoonlijke begeleiding bij de verkoop van vastgoed in Destelbergen.

Advies over de verkoopprijs

Het makelaarsbureau Immo09 kan u helpen bij de verkoopprijs en het onderhandelen met potentiële kopers. Het bepalen van de vraagprijs kan erg lastig zijn; hierbij dient u namelijk rekening te houden met verschillende aspecten. De makelaar kan een gepaste vraagprijs bepalen door rekening te houden met de woning, de locatie en uw eigen wensen. Wanneer er potentiële kopers zijn, zullen deze waarschijnlijk willen onderhandelen. De vastgoedmakelaar kan u adviseren over de onderhandelingsprijs en zo kunnen jullie samen tot een goede oplossing komen.

Begeleiding bij het verkoopklaar maken van de woning

Voordat de woning in de verkoop kan, is het belangrijk om de woning verkoopklaar te maken. De makelaar zal de woning daarom goed bekijken en samen met de mogelijkheden doornemen. De makelaar kan bijvoorbeeld adviseren om renovaties te laten doen voor de verkoop. Op deze manier stijgt de waarde van de woning. De vastgoedmakelaar kan u bijvoorbeeld ook helpen bij het maken van professionele foto’s.

Administratie en papierwerk

Bij het verkopen van een huis komt veel administratie en papierwerk kijken. De makelaars van vastgoed in Destelbergen zullen deze taak ook voor zich nemen. Uw makelaar informeert u over alle belangrijke zaken, maar zal zelf al het papierwerk afhandelen. U bent ervan verzekerd dat dit secuur en foutloos gebeurt.  Zo kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken. Door het inschakelen van een makelaar in vastgoed in Destelbergen kunt u zorgeloos uw huis verkopen. 

https://www.immo09.be/