Linkzoekertjes
Image default
Aanbiedingen

Schakel deze makelaar uit Borgerhout in

Woont u in Antwerpen of een van de Antwerpse districten en zoekt u naar een makelaar? Dan kunt u een beroep doen op BR Vastgoed, een makelaar die zich bevindt aan het stadspark, op de grens van Antwerpen en Borgerhout. Wilt u uw appartement verkopen of verhuren? Of wilt u zelf iets kopen in groot Antwerpen? Deze specialisten actief in Deurne en de andere districten helpen u met plezier verder.

Uw woning verhuren

Wilt u uw woning verhuren? Dan zit u goed bij BR Vastgoed. Zij hebben een database met allerlei potentiële klanten in binnen- en buitenland. Zodra u aangeeft dat u wilt verhuren scannen zij hun database op zoek naar profielen die passen bij uw woonst. Dankzij hun database kunnen ze enorm snel mogelijke huurders vinden en contacteren. Hun streefdoel is dan ook voor elk verhuurproject om binnen twee weken uw woonst te hebben verhuurd. Is de juiste huurder gevonden? Dan stellen zij een huurcontract op, vullen de energieovernamedocumenten in en zorgen ze voor een gedetailleerde plaatsbeschrijving zodat er achteraf geen problemen zijn bij eventuele schade. Bovendien zal er iemand van BR Vastgoed aanwezig zijn bij de sleuteloverdracht.

Uw woning verkopen

Ook voor het verkopen van uw eigendom kunt u deze makelaar uit Borgerhout inschakelen. Ze maken allereerst een nauwkeurige waardebepaling aan de hand van allerlei factoren zoals ligging, omvang, staat en extra’s. Doordat ze zelf in Antwerpen gevestigd zijn, kennen ze de buurt en de prijzen als geen ander. U kunt er dus van op aan dat de waardebepaling correct gebeurt. Nadien starten ze met hun reclamecampagne. Ze maken een opvallen affiche, zorgen voor professionele foto’s en plaatsen uw woning op allerlei sociale media en portaalsites. Zo wordt uw eigendom door enorm veel mensen op korte tijd bekeken.

Vraag om hulp van deze makelaar

U kunt deze makelaar dus inschakelen voor het verhuur of voor de verkoop van uw woning. Natuurlijk kunt u ook steeds bij hen terecht indien u advies wenst. Wilt u zelf iets kopen? Ook dan kunt u een beroep doen op de makelaars van BR Vastgoed.