Linkzoekertjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel hulp in bij de organisatie van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen?

Ben je een ondernemer en kan je wel wat hulp gebruiken bij het regelen van de fiscaliteit in Antwerpen of omstreken? De vakkundige accountants van EBS Finance West staan je bij met professionele begeleiding. Afhankelijk van jou wensen zijn er bij dit boekhoudkantoor verschillende vormen van begeleiding mogelijk. Wil je de organisatie van de fiscaliteit van je onderneming in Antwerpen zo volledig mogelijk uit handen geven, omdat dit je nu te veel tijd en zorgen kost? Dan kun je alles wat met belastingen te maken heeft aan je accountant uitbesteden. Ook als je alleen maar af en toe professioneel advies wilt over de fijnere kneepjes van bijvoorbeeld de vennootschapsbelasting, kun je hiervoor bij dit boekhoudkantoor terecht.

Digital lovers

EBS Finance West is gevestigd in het zuiden van België, in Kortrijk. Ook als je in een ander gedeelte van Vlaanderen woont, bijvoorbeeld in Gent of Antwerpen, is het gemakkelijk om van de diensten van dit bedrijf gebruik te maken. Dit is goed mogelijk omdat het boekhoudkantoor gebruik maakt van een digitale werkwijze. De oprichters, Luc Eggermont en Kenny Messiaen, zijn ‘digital lovers’, die een zo groot mogelijk gedeelte van hun werkproces digitaal uitvoeren. De fiscaliteit van jouw bedrijf in Antwerpen, of waar dan ook, zal georganiseerd worden in een systeem dat met de cloud werkt. Als je gegevens moet doorgeven aan je accountant, zal het dus niet nodig zijn om naar Kortrijk te reizen.

Neem eens contact op

Lijkt het je aantrekkelijk om begeleiding te krijgen bij de organisatie van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen of Gent? Je kunt dan altijd contact opnemen met dit boekhoudkantoor in Kortrijk. Dit is mogelijk per e-mail of telefoon, maar je kunt ook gewoon zelf een keer langskomen. De accountants kunnen je bovendien algemeen bedrijfsadvies geven, of helpen bij het oprichten van een nieuwe onderneming.

https://ebsfinancewest.be/