Linkzoekertjes
Image default
Vakantie

Vier bij dit hotel in Poperinge uw ideale vakantie met een grote groep!

Wie droomt er nu niet van om met een grote groep vrienden of familie op vakantie te gaan! Helaas is het vaak lang zoeken naar een geschikt verblijf, waar u en uw medereizigers niet al te veel afgezonderd van elkaar zitten. Bij Skindles heeft u hier geen last van. Het bedrijf is een hotel in Poperinge, waarin u met een groep tot 24 personen kunt verblijven.

Losse appartementen

Het hotel in Poperinge bestaat uit zes losse appartementen, met aparte slaapkamers. Al deze appartementen beschikken over een eigen keuken, badkamer en een zithoek. Wel bevinden al deze appartementen zich in hetzelfde gebouw, waar u ook gebruik kunt maken van gemeenschappelijke ruimtes. Zo heeft u genoeg privacy, maar kunt u toch eenvoudig in contact met uw medereizigers komen, voor als u wat gezelligheid wilt

Gemeenschappelijke ruimtes

De gemeenschappelijke ruimtes waar het bedrijf over beschikt, zijn onder andere een professionele keuken en een Dining room, waarin uitgebreid ontbeten, geluncht en gedineerd kan worden. Ook is er een bar aanwezig, waar u avondenlang in kunt drinken en dansen. Voor wat ontspanning kunt u terecht in de salon, die is voorzien van een groot televisiescherm en een piano en gitaren. Ook kunt u hier heerlijke zitten op de fijne bank.

Wat biedt het bedrijf nog meer?

Het hotel in Poperinge is natuurlijk vooral bedoeld voor overnachtingen in de vorm van een vakantie, maar het biedt nog veel meer. Heeft u een verblijf voor langere tijd nodig? Dat kan. Bovendien is het de perfecte locatie voor een teambuildingsuitje met collega’s. Ook voor een overnachting met zakenpartners is het geschikt. Dit kan in de Skindles business flat. Bent u van plan om een groot feest voor al uw vrienden en familie te geven? Hiervoor is de feestzaal beschikbaar, met een grote tuin waar u gebruik van kunt maken. Maak het zo uitgebreid en gezellig als u wilt. Desgewenst is zelfs een kampvuur mogelijk.

https://www.skindlespoperinge.com/

Gerelateerde artikelen

Een bijzondere reis naar Paramaribo

Goedkope familievakantie

Waarom Zijn Mensen zo Geobsedeerd door Florence/Firenze