Linkzoekertjes
Image default
Telefonie

telefoon reparatie Antwerpen

Telefoon reparatie Antwerpen

Het adres voor een telefoon reparatie Antwerpen is natuurlijk De Telefoon Reparatie Winkel. Onze naam zegt al wat we doen. Dagelijks zetten wij ons in om iedereen met een kapotte telefoon in de omgeving Antwerpen te helpen met een snelle, professionele en voordelige reparatie. We hebben vertrouwen hoog in het vaandel staan en maken het daarom mogelijk om al onze klanten mee te laten kijken met hun telefoon reparatie. Zo kan iedereen zien wat wat precies doen en welke onderdelen er vervangen worden. We zijn natuurlijk niet voor niks uitgeroepen tot beste telefoon reparatie winkel van Vlaanderen door Testaankoop. Ben je op zoek naar een betrouwbare shop voor jouw telefoon reparatie? Kom dan is vrijblijvend en zonder afspraak bij ons binnen wandelen om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon reparatie Antwerpen op locatie

Wij bieden nu de mogelijkheid aan de telefoon reparatie bij jouw op locatie uit te laten voeren. Tegen een kleine meerprijs komt onze telefoon reparatie bus bij jou voor de deur en repareert jouw telefoon in de reparatie bus. Net zo snel als in de winkel en met dezelfde condities. 2 jaar garantie, niet tevreden geld terug en meekijken tijdens de reparatie. Dus bent u druk en aanwezig in de omgeving Antwerpen? Dan kan je en afspraak inplannen met onze reparatiebus. Zo bespaar je veel tijd en kan je door met je bezigheden terwijl onze monteur jouw telefoon voor jouw deur repareert.

Gratis telefoon reparatie of niet

Controleer altijd of je in aanmerking komt voor een gratis telefoon reparatie. Als je schade hebt aan je telefoon en dit is niet jouw schuld. Dan kan je de schade verhalen op de persoon die daar voor verantwoordlijk is. Wij maken een nette offerte en deze kan je dan doorgeven aan de desbetreffende persoon. Is je telefoon op vakantie gevallen is. Informeer dan bij je reisverzekering. Dat kan wel een flink wat geld besparen.

Afspraak inplannen voor het repareren van jouw telefoon

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken voor het repareren van jouw telefoon? Dit kan via onze website of via telefoonnummer: 0497639717. Natuurijk kan je ook mailen naar: info@detelefoonreparatiewinkel.be. We zijn 6 dagen per week bereikbaar en helpen u graag.

Voor meer info : https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/telefoon-reparatie-antwerpen