Linkzoekertjes
Image default
Particuliere dienstverlening

Voor contactlenzen in Hasselt is dit familiebedrijf de beste keuze

Woont u in Limburg, België en wilt u contactlenzen gebruiken? Dan is Bruninx Design Optics uit Hasselt dé specialist voor u. Of u nu nieuw bent met contactlenzen of u wilt van lens veranderen, uw ogen worden getest, u krijgt de lenzen op proef en pas als u en uw optometrist allebei tevreden zijn wordt de uiteindelijke bestelling geplaatst. Dit is een contactlenzen- en brillenwinkel in Hasselt waar u terecht kunt voor deskundig advies, uitgebreide oogtesten en optimale begeleiding bij het maken van uw keuze en het dragen van uw lenzen in de toekomst. Bij deze contactlenzenspecialist in Hasselt staat de gezondheid van uw ogen centraal!

U wilt voor het eerst contactlenzen gaan dragen

Als u nog nooit contactlenzen heeft gedragen, dan is het bijzonder belangrijk dat u daar goede begeleiding bij krijgt. Daarom krijgt u bij deze contactlenzenspecialist uit Hasselt altijd een uitgebreide ogentest van een optometrist met minimaal een bachelorsdiploma. Tijdens deze oogtest wordt bepaald welke sterkte uw lenzen moeten hebben, maar ook welk type lenzen en lenzenvloeistof het beste voor u zijn. Er is namelijk nogal wat keuze. Er zijn harde en zachte lenzen, daglenzen, maandlenzen en lenzen die u ook ’s nachts kunt dragen en dan zijn er ook producten specifiek voor mensen met droge- of gevoelige ogen. Deze beslissing maakt u samen met het deskundige advies van deze contactlenzen specialisten uit Hasselt.

Ga langs voor meer advies

Bruninx Design Optics is er niet alleen voor mensen die contactlenzen willen gaan dragen, maar ook voor klanten uit heel Limburg, België die al contactlenzen hebben. Misschien wilt u van lenzen veranderen? Dan is dat altijd verstandig om dat samen met een specialist te doen. Misschien wilt u zeker weten dat uw ogen de lenzen nog steeds goed verdragen? Ook dan staat deze contactlenzen winkel in Hasselt voor u klaar om u te helpen.

Gerelateerde artikelen

Ruim assortiment computerbrillen bij de brillenwinkel in Eindhoven

Een afvalcontainer huren: een verstandige, zakelijke keuze

Deze architect is gespecialiseerd in verbouwing en werkzaam in Antwerpen