Linkzoekertjes
Image default
Particuliere dienstverlening

Voor contactlenzen in Hasselt is dit familiebedrijf de beste keuze

Woont u in Limburg in België en wilt u contactlenzen gebruiken? Dan is Bruninx Design Optics uit Hasselt dé specialist voor u. Of u nu nieuw bent met contactlenzen, u wilt van lens veranderen of uw ogen getest moeten worden, u krijgt de contactlenzen op proef en pas als u en uw optometrist in Hasselt allebei tevreden zijn, wordt de uiteindelijke bestelling geplaatst. Dit is een contactlenzen- en brillenwinkel in Hasselt waar u terecht kunt voor deskundig advies, uitgebreide oogtesten en optimale begeleiding bij het maken van uw keuze en het dragen van uw lenzen in de toekomst. Bij deze contactlenzenspecialist in Hasselt staat de gezondheid van uw ogen centraal!

U wilt voor het eerst contactlenzen gaan dragen

Als u nog nooit contactlenzen heeft gedragen, dan is het bijzonder belangrijk dat u daar goede begeleiding bij krijgt. Daarom krijgt u bij deze specialist in contactlenzen uit Hasselt altijd een uitgebreide oogtest van een optometrist met minimaal een bachelordiploma. Tijdens deze oogtest wordt bepaald welke sterkte uw lenzen moeten hebben, maar ook welk type lenzen en lenzenvloeistof het best voor u zijn. Er is namelijk nogal wat keuze. Er zijn harde en zachte lenzen, daglenzen, maandlenzen en lenzen die u ook ’s nachts kunt dragen en dan zijn er ook producten specifiek voor mensen met droge- of gevoelige ogen. Deze beslissing maakt u samen met een contactlenzen specialist uit Hasselt.

Ga langs voor meer advies

Bruninx Design Optics te Hasselt is er niet alleen voor mensen die contactlenzen willen dragen, maar ook voor klanten uit heel Limburg, België die al contactlenzen hebben. Misschien wilt u van lenzen veranderen? Dan is dat altijd verstandig om dat samen met een specialist te doen. Misschien wilt u zeker weten dat uw ogen de lenzen nog steeds goed verdragen? Ook dan staat in Hasselt deze winkel gespecialiseerd in contactlenzen voor u klaar om u te helpen.