Linkzoekertjes
Image default
Dienstverlening

Waar gebruik je Stock Music voor?

Je herkent het vast wel. Wanneer een film spannender wordt, wordt de muziek steeds dreigender. Dit levert jou als kijker een bepaald gevoel op. Stock Music wordt meestal toegepast als achtergrondmuziek onder een dialoog of voice-over. In het ruime aanbod van Earforce vind je verschillende soorten muziek die allen een ander gevoel oproepen. Wil je een gespannen, vrolijke of romantische sfeer creëren? Met de Stock Music van Earforce is het allemaal mogelijk. Maar ook op basis van een locatie kies je bijpassende muziek. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Spaanse sfeer, die je kracht bijzet met passende muziek. Zo waant de kijker zich helemaal in de Spaanse sferen.

Profiteer van de voordelen van Stock Music

Nu je weet wat Stock Music is, is het tijd om meer te weten te komen over de voordelen ervan. Vaak hoor je een leuk nieuw lied op de radio. Om dit nummer te mogen draaien, betaalt de radio een bedrag aan de maker van dit lied. Wil jij dit nummer gebruiken om onder jouw video te plaatsen? Voor de rechten van dit nummer dien je een flink bedrag te betalen. Hoe los je dit nu op? Stock Music van Earforce biedt dan de uitkomst. Dit is een aantrekkelijke optie omdat het vele malen goedkoper is dan de populaire en algemeen bekende muziek.  Dit komt doordat je bij gebruik alleen gebruiksrecht betaald. De muziek is vrij van rechten, wat jou als voordeel oplevert dat je een veel lager bedrag betaald.  

Met Stock Music maak je jouw podcast beter

Vind jij het heerlijk om met media bezig te zijn? Maak je bijvoorbeeld regelmatig een podcast? En plaats je hier dan muziek eronder? Bij het plaatsen van deze muziek dien je goed op te letten, want voor de muziek moet je vaak rechten betalen. Als je niet een te hoog bedrag wilt betalen, is Stock Music de oplossing. De hoge kwaliteit wordt behouden, terwijl je er een veel lager bedrag voor betaalt. Ideaal, nietwaar? Vind de muziek die past bij jouw podcast in het ruime aanbod van Stock Music. Met een klein bedrag voor de juiste muziek til jij jouw podcast naar een hoger niveau.