Linkzoekertjes
Image default
Banen en opleidingen

Hulpkok te Sijsele

Hulpkok te Sijsele – 25h / week

Functie

Voor een consument van umami catering te sijsele zijn we op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Heb jij alreeds ervaring als hulpkok? ligt jouw overgave in de keuken? wil je doorgroeien op temijn?

Solliciteer dan snel voor deze vacature!

Aanbod

-je komt terecht in een tof team -je ontvangt een marktconform loon

-je ontvangt een vast overeenkomst na een geslaagde interimperiode jouw profiel

-je spreekt goed nederlands -je bent flexibel en vacant in het weekeinde

-je hebt ervaring als hulpkok de gerechten opmaken om op te helpen ( presentatie, samenvoeging, afbouw,. . . ), lichaam en vis voorbereiden ( opruiming, afsnijden, opbinden, omwikkelen,. . . ), de ingrediënten doseren en mengen, de activiteiten van een team coördineren, de werkpost en het keukenuitrusting verzorgd en opruiming, groenten en fruit wassen en opruiming, het werkblad en het keukenuitrusting toebereiding toestellen wetten ( ovens, kookplaten,. . . ), menu’s calculeren recepten creëren of aangepast ( samenvoeging, nieuwe proeven,. . . ), de goederenvoorraad volgt, tekorten geconstateerd bestellingen geplaatst, lichaam, vis, groenten,. . .

Zieden of opwarmen, de toebereiding en de produktie van gerechten superviseren narekenen of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast, de koophandel ontvangen en narekenen de koophandel opslaan in een koelkamer of voorraadkamer

3de graad bxe8ta secundair onderwijsinstelling ( tso3 )

https://www.nieuwejobs.com/job/q/hulpkok.html