Linkzoekertjes
Image default
Eten en drinken

Dankzij het lekkere eten van deze traiteur wordt uw bedrijfsfeest zeker een succes!

Op een personeel- of bedrijfsfeest hoort natuurlijk lekker eten. De Belgen zijn echte Bourgondiërs en feesten met collega’s op een lege maag, dat is niet ideaal. Gelukkig hoeft u als baas of manager niet zelf achter het vuur te staan de hele avond. U kunt gewoon rekenen op de service van een ervaren traiteur zodat u zorgeloos geniet van uw bedrijfsfeest. Gaat uw voorkeur uit naar een ervaren kok die de lekkerste gerechten op tafel tovert? Een die voornamelijk werkt met verse ingrediënten? Dan is JÖRD uit Merksem dé traiteur voor op uw personeelsfeest!

Bepaal zelf welk eten wordt geserveerd op uw feest

Als u JÖRD inschakelt voor de catering op uw feest – hetzij een bedrijfsfeest of een huwelijksfeest – bepaalt u zelf welke vorm de catering aanneemt. Zo kiest u zelf of de traiteur een traditioneel driegangenmenu serveert of net een walking dinner of uitgebreid buffet organiseert. Zo past het eten helemaal in het thema en de sfeer van uw feest of ander evenement. Natuurlijk wordt er door de traiteur ook rekening gehouden met allergieën, voorkeuren en intoleranties zodat elke gast op het bedrijfsfeest zorgeloos kan genieten van heerlijke en verse gerechten.

Geniet van heerlijk eten op al uw feesten

JÖRD verzorgt niet enkel de catering voor een personeelsfeest, ook voor uw huwelijksfeest of ander evenement kunt u deze traiteur inschakelen. Dankzij catering op uw huwelijksfeest kunt u zorgeloos genieten van de mooiste dag van uw leven; de traiteur zorgt immers voor alles. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw gasten wel lekker eten krijgen en met volle magen kunnen genieten van het feest. Bij JÖRD is dit altijd gegarandeerd. Wilt u ook genieten van het heerlijke eten met catering op uw huwelijksfeest of op uw bedrijfsfeest? Aarzel dan niet om contact op te nemen met deze cateraar uit Merksem.

Gerelateerde artikelen

Kies uit de verschillende formules van deze frituur aan huis