Linkzoekertjes
Image default
Electronica en Computers

Een goede printer voor elk doel

Bij een goede pc of laptop hoort ook een goede printer. Er is natuurlijk ook maar weinig zo irritant als een niet goed functionerende printer, vooral als je nog even snel iets wilt printen voordat je de deur uitstormt. Wat een frustratie.

Bijna altijd is een continuous inkjet printer een prima keuze voor een printer. Er is op de markt een zeer ruim aanbod beschikbaar, wat dus meer dan genoeg keuze in apparaten maar ook in prijsklasse biedt. Veruit de meeste van die printers is ook prima van kwaliteit, maar het kan vaak wel lonen om een investering te doen en zo een beter apparaat aan te schaffen waar je veel langer mee toe kunt. Dat zal je uiteindelijk ook geld besparen omdat je dan minder vaak hoeft te vervangen en langer met je printer kunt doen. Een continuous inkjet printer is dan ook erg geschikt voor huishoudens maar ook kleinere bedrijven kunnen goed af met een dergelijke printer.

Sowieso is het goed om eerst te bekijken of de printer voor een consument is of voor gebruik op een bedrijf. Vanzelfsprekend zal je dan natuurlijk andere eisen stellen aan je printer. Waar bij bepaalde bedrijven plano doosjes coderen bijvoorbeeld dagelijks zal gebeuren, is dat natuurlijk veel minder aan de orde bij een consument. Bovendien moet je binnen een bedrijf vaak veel meer printen dan bij een consument thuis. Dan wil je vanzelfsprekend natuurlijk ook een printer hebben die zulke productie aan kan. Daarom is het binnen een bedrijf vaak ook nog wel een beter plan maar gelijk meerdere printers neer te zetten. Zo kun je ook efficiënter werken en kan je bijvoorbeeld werken verder werken met een andere printer als de andere het even niet doet. Ook altijd handig om te hebben is een serviceabonnement, zodat je altijd daar een beroep op kunt doen als dat nodig is.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/

Gerelateerde artikelen

Systeembeheer uitbesteden en genieten van IT support in Gent