Linkzoekertjes
Image default
Financieel

Een klein bedrag lenen en direct op je rekening

Ondanks een negatieve BKR kunt u toch op bepaalde manieren geld verdienen. Wel dient u er rekening mee te houden dat de rente hoger kan liggen op een lening die u afsluit. Indien u direct wilt lenen met BKR, raden wij u aan op zoek te gaan naar geldverstrekkers via het internet.

Via het internet kunt u tientallen geldverstrekkers vinden die ondanks uw BKR toch geld willen verstrekken.

Let op de volgende punten als u in aanmerking wilt komen voor het afsluiten van een lening.

  • Als u in staat bent om op dit moment de termijnen van uw lening zonder problemen te betalen kunt u in aanmerking komen voor een lening ondanks de BKR registratie.
  • Er zijn tientallen aanbieders die u een lening kunnen verstrekken.
  • Indien u van één geldverstrekker niet de mogelijkheid krijgt om geld te lenen, probeer het dan bij een andere geldverstrekker. 
  • Via internet kunt u makkelijk op zoek gaan naar geldverstrekkers, het beste kan dit via zoekmachines waar u de kunt zoeken op ‘lenen ondanks BKR’.

Het grote nadeel van een lening die afgesloten is ondanks uw BKR registratie, is dat de rente vaak wat hoger ligt dan de rente bij een gewone lening. Deze rente ligt hoger zodat het risico voor de banken die het geld verstrekken volledig wordt gecompenseerd.

Het advies van ons is om niet teveel geld te lenen, maar om het geld eerst bij elkaar te sparen.
Sparen brengt geen risico’s met zich mee en u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een geldverstrekker, de geldverstrekker bent u namelijk zelf. Het nadeel van sparen is, dat het vaak wat langer duurt voordat u het gewenste product daadwerkelijk kunt kopen. Echter heeft u totaal geen risico, het geld op uw spaarrekening wordt beloond met rente. Op deze manier ontvangt u zelf de rente in plaats van deze ‘weg te gooien bij een klein bedrag lenen en direct op je rekening‘.

 

Voor meer info : https://minikredietaanvragen.com/

Gerelateerde artikelen

Incassobureau inschakelen

Tips voor het afsluiten van een WOZ krediet

Soorten leningen